Moje sladké tajemství

Nakonec zůstala sama se dvěma malými dětmi

Zpěvačka Monika Absolonová (45) měla třicítku dávno za sebou, když svému partnerovi Tomáši Hornovi (41) porodila syna Tadeáše (6). Jistě ji tehdy nenapadlo, že jednoho dne zůstane sama.

Brzy nato se začalo šuškat, že by Monika Absolonová (45) a Tomáš Horna (41) mohli chystat svatbu. A že prý už proběhla žádost o ruku a nyní vše záleží na tom, zda Monika řekne „ano“.

Ještě že si ho nevzala, to by byl dražší rozchod.

Jenže dřív, než k tomu mohlo dojít, přišel na svět jejich druhý syn Matouš (3). Tehdy se zdálo, že má zpěvačka vše, co si jen žena může přát. Úspěšnou kariéru, milujícího muže a dvě krásné děti. Co na tom, že se jí mezi dvěma porody přehoupla čtyřicítka?

Bojovala o své štěstí

Absolonová byla šťastná a asi doufala, že tomu tak bude už navěky. Pak se ale nad jejím partnerským vztahem začalo smrákat. Na jaře loňského roku Monika přiznala svým fanouškům, že je opět sama.

„Je to smutné, bolavé a osobní, ale bohužel, i to je život,“ napsala doslova pod fotografii, na které pevně objímá své dva syny. Téměř vzápětí se veřejnost dozvěděla, že se Horna od zpěvačky odstěhoval.

V tu chvíli si mnoho lidí říkalo, že na Absolonové bylo už delší dobu vidět, že není šťastná. Jenže ona se zřejmě ještě nějaký čas pokoušela bojovat o své rodinné štěstí.

Nechtěla syny připravit o otce

Když ale zjistila, že je to zbytečné, raději udělala za minulostí tlustou čáru. Zároveň ale taktně mlčela o pravých důvodech rozchodu s otcem svých dětí. Jen svým fanouškům naznačila, že vlastně ani pořádně nevěděla, s kým že to celou dobu žije.

Vyšlo totiž najevo, že Horna měl obrovské finanční potíže, které se snažil před Monikou ututlat. Jakmile všechno prasklo, bylo po důvěře i po lásce. Zpěvačka zůstala sama se dvěma dětmi, které ale v žádném případě nechtěla připravit o otce. I proto se zdržela negativních komentářů na Hornovu adresu.

Na praní špinavého prádla nedošlo

To její fanoušci pochopitelně ocenili. Zpěvačka se totiž zachovala jako pravá dáma a na veřejnosti neprala špinavé prádlo. A to jistě i kvůli svým dvěma báječným synům, které nadevše zbožňuje.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden