Zloděj využil pootevřeného okénka u auta a z peněženky ukradl platební kartu. Vyrušila ho majitelka a dal se na útěk
Ilustrační foto
Teplice

Krupka - Pootevřeného okénka u zadních dveří vozidla využil několikrát trestaný 40ti letý zloděj v Krupce. U chatové oblasti uviděl zaparkované auto, které mělo pootevřené okénko asi o 15 cm, které silou ještě více pootevřel, nahnul se dovnitř a z peněženky ležící na sedačce odcizil platební kartu.

Přitom byl vyrušen majitelkou a dal se na útěk. Přivolaná hlídka policistů ho však nedaleko zadržela a umístila do policejní cely. Po provedení všech nezbytných úkonů na místě krádeže bylo muži sděleno podezření z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

"Skutku se muž dopustil přesto, že již byl v minulosti za krádeže odsouzen k celkem 600 ti hodinám obecně prospěšných prací. Nyní poputuje k soudu znovu a hrozí mu pobyt ve vězení až na 3 roky," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru