Můj kousek štěstí

Je tu snad někde Popelka?

Že by ji obviňování od Dominiky trápilo? Na to slavná vdova nevypadá!

Vdova po legendárním zpěvákovi Ivana Gottová (46) už přestala truchlit a o odkaz svého muže se stará zejména z hlediska byznysu. Jeden nepříjemný prvek tu ale zůstává – slavíkova dcera.

V říjnu to budou tři roky, kdy zemřel Karel Gott (†80). Vdova držela smutek předpisově, dlouho po ní nebylo ani vidu ani slechu, leč koncem loňského roku se ukázalo, že na zhmotnění lukrativního odkazu umělce pilně pracovala, do kin šel dokument režisérky Olgy Špátové (38) Karel.

Nedávno koupila práva společnost Netflix pro Německo, Rakousko a Švýcarsko. Když tohle vidí nejstarší zpěvákova dcera Dominka Gottová (48), která tře bídu s nouzí, musí zákonitě trpět.

Zašla dokonce tak daleko, že se snaží zpochybnit smlouvu z roku 2015 o zřeknutí se dědictví, kterou svému otci, údajně oproti šestimilionovému daru, podepsala. I ona navíc hodlá z tátova odkazu očividně něco „vytřískat“.

Nazpívala, či spíše odmluvila, píseň Pro tebe, ovšem na díru do světa to nevypadá, daleko spíše na pěkný trapas. Dominika dělá co může, létá na trase Helsinky – Praha jako by nevěděla, kde jí pokvete pšenka vyšší, ale ona zatím všude smutně vadne.

Její macecha, o tři roky mladší Ivana Gottová, musí být těžce nad věcí, když její zoufalé aktivity sleduje. Z míry ji zatím nevyvedly ani vzpomínky Dominiky na jejich společná léta a opožděné stížnosti na její chování. Prý do ní pořád rýpala.

„Říkala: tohle bys měla, tohle bys neměla… Já si nenechám diktovat, co bych měla a co ne od někoho, kdo je o dva roky mladší než já,“ řekla Dominka.

Takovému „obvinění“ se může Ivana ovšem smát. Ironií zůstává, že kdyby koneckonců Ivanu kdysi lépe vnímala a nechala si poradit, dnes by se možná mohla mít mnohem lépe. Popelka ale k rozumu ani ke štěstí, bohužel, nepřišla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden