Zoufalá Jiřina Bohdalová obvolává známé. Zjistila více o zatčení přítele?

Páteční zpráva o zadržení přítele Ľubomíra Focka (68) přišla jako blesk z čistého nebe. Jiřina Bohdalová se o všem dozvěděla až z médií. Komu telefonovala a jaké informace se jí podařilo získat?

Jiřka volala na všechny strany, byla šokovaná a snažila se u všech, co Luboše znají, zjistit, zda něco neví: Co se stalo nebo v čem měl jet! Hodně ji to vzalo, neozval se jí několik dní a pak přišel tenhle šok,“ sdělila Blesku blízká přítelkyně Bohdalové, která si nepřála být jmenována.

Jiřina Bohdalová od pátku nezvedá telefony a komunikujte pouze se svou rodinou a blízkými.

Podle informací policie u miliardáře, který Jiřinku zasypával dary, našla při domovní prohlídce i nelegálně držené zbraně. Přítel Bohdalové je v interních vyšetřovacích dokumentech policií označován za hlavu celé skupiny, u níž rozplétá kauzu ovlivňování veřejných zakázek. Zatímco si podle Ahaonline užíval společnosti legendární herečky, policie už shromažďovala indicie a důkazy, aby zahájila vyšetřování v kauze zmanipulovaných zakázek Správy úložišť radioaktivních odpadů. 

„Mohu potvrdit, že vrchní státní zastupitelství vede dozor ve věci podezření z trestného činu, který vyšetřuje Centrála proti organizovanému zločinu a souvisí s veřejnými zakázkami správy odkladiště radioaktivních odpadů,“ řekla pražská vrchní státní zástupkyně Lenka Bradáčová.

Zdroj: Blesk, Ahaonline