Tatiana Dyková: S jižanským hřebcem ano, s Vojtou ne? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tatiana Dyková: S jižanským hřebcem ano, s Vojtou ne?

Premiéra filmu Příliš osobní známost: Tatiana Vilhelmová a Janko Popovič Volarič
Premiéra filmu Příliš osobní známost: Tatiana Vilhelmová a Janko Popovič Volarič (CNC_Pavel Machan)

Komedie Příliš osobní známost je plná postelových scén. Tatiana Dyková (43) coby rozvedená žena to na place divoce rozjíždí s chorvatským hercem Jankem Volaričem (42), který hraje malíře posedlého sexem. A jak to má s panem manželem?

„Tatiana je krásná, milá, inteligentní žena, skvělá herečka. Ocitl jsem se v novém prostředí, mezi cizími lidmi, ale ona mně velmi pomohla. Vděčím jí za mnohé. Všechno s ní bylo velice příjemné,“ bájil ódy na Tatianu Dykovou po premiéře filmu Příliš osobní známost chorvatský herec Janko Popovič Volarič podle webu Ženy.iprima.cz.

Taťána Dyková: Točit sex je pro mě lehčí než hádku!

Video se připravuje ...

To s Vojtou Dykem (36) to už ale během ztvárňování "postelovek" žhavé tolik není. „Někdy můžete milostné scény zkrátit, někdy zrychlit, zpomalit a někdy taky úplně přeskočit (když vás doma naštval) a tvářit se, že jste omylem přeskočila stránku v textu,“ přiznala herečka v interview k divadelnímu představení Bláznivý Petříček, při kterém se dali se současným partnerem dohromady. 

Tatiana Dyková na pohřbu Šafránkové: Věděla přesně, co chce!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.