Drbárna z ULICE: Nejhorší bývalí partneři v Ulici! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Drbárna z ULICE: Nejhorší bývalí partneři v Ulici!

Vasil Fridrich hraje v Ulici trochu nepopulární postavu Luďka
Vasil Fridrich hraje v Ulici trochu nepopulární postavu Luďka  (tv nova)

Skoro každý během života naváže milostný vztah, který tak úplně nevyjde. Není tomu jinak ani u postav v Ulici. Kteří bývalí partneři jsou ovšem ti nejhorší? Fanynka Kateřina zabrousila do hlubin jménem Akta ex! 

Jasný největší zmetek je bez debaty Luděk. Egocentrický muž s narcistickou poruchou, který neunesl to, že ho Blanka zkrátka odvrhla. Tudíž je odhodlaný ji obtěžovrat až do konce věků. 

Pamatujete si na Františka Hrubého? A co na jeho bývalou přítelkyni a matku jeho dítěte Skyler? Ta se nedávno vrátila zpět. Daří se jí a není zákeřná. Ovšem je dost hyperaktivní a tak trochu umí využívat lidi. Jediná, která se nenechá zmanipulovat je Bára, aktuální partnerka Franty. Skyler se to nelíbí a rozhodne se udělat velký humbuk v jejich vztahu. 

Ani Sára nemá čistou minulost a v Ulici se pohybuje její ex Richie, který se ukázal také jako pěkný grázl. Je odhodlaný získat Sáru a nebojí se ničeho. A tak se ji pokusil i zdrogovat. 

Drbárna z ULICE:

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.