Hlavní obsah
Článek

Známý hudebník Felix Slováček (80) od pondělí pomalu klepe na dveře osmdesátníků. Ještě rok mu zbývá do oslavy kulatin, ale večírek chystá i na své 79. narozeniny. Oslavu plánuje na úterý. Vitální saxofonista je stále aktivní, koncertuje a vydává nové desky. Co by za to jiní muži v jeho věku dali?

V osobním životě na sebe upoutal několikaletým vztahem s o 40 let mladší výtvarnicí Lucií Gelemovou (41), už nějaký ten pátek je ale zpátky u své manželky Dády Patrasové (67), s níž je ženatý od roku 1983.

Slováček ostatně společnost žen miluje a vždy se k nim rád přitulí i jako dobrý kamarád, jak se můžete přesvědčit v naší galerii. Jak nedávno přiznal, udobřil si už i Dádu. „Na dvířka už neťukám, už jsem za dvířky,“ říkal s úsměvem Super.cz, že už má u manželky dveře otevřené, ač to spolu nemají vždy jednoduché.

Na svou narozeninovou oslavu pozve celou svou rodinu - kromě dcery Aničky a Felixe, které má s Dádou, ještě dceru René, již má ze svého prvního manželství. Chybět samozřejmě nebudou ani jeho nejbližší přátelé.

Reklama

Další články

Načítám