Jsem zamilovaná do svého bratrance. Co mám dělat?

Přidat na Seznam.cz

Čtenářka nám napsala do redakce docela zajímavý příběh. Zamilovala se totiž do svého bratrance.

Co když se do bratrance zamilujete? Zamilovat se do svých blízkých příbuzných v mládí není ani nijak extrémně vzácný případ, protože je to zcela běžný jev. Musíte však přehodnotit lásku, kterou cítíte zcela normálně ke svému bratranci, bratrovi nebo sestře zaměnit se zamilovaností. V pubertě jsou silné emoce zcela normální věc.

Ale naše čtenářka v pubertě už dávno není

„Upřímně řečeno, není to tak hrozné, jak to zní. Nevyrůstali jsme spolu, žili jsme několik států od sebe. Nepamatuji si, že bych ho někdy potkala, dokud mi nebylo 29 let. Šli jsme spolu na skleničku a bylo to jako… kouzlo. Jiskry a energie a hudba v mé hlavě. Oba jsme toho dost vypili a nakonec se políbili. Zasmáli jsme se tomu a popřáli si dobrou noc,“ píše čtenářka Vlaďka.

„Za pár dní jsem se vrátila domů a časem se mezi námi vyvinulo blízké přátelství. Každý večer si pár hodin před spaním povídáme a přes den si píšeme esemesky a maily. Od té doby jsem s nikým nechodila, protože jsem nechtěla. Uvědomila jsem si, že on taky ne. Mám problém přežít den bez jeho zpráv,“ pokračuje.

„Někdy, když je grogy a usíná, mi říká, že mě miluje. Jednou jsme si skypovali, když jsem měla na sobě hodně sexy noční košilku, a bylo to dost koketní. Je to tak vášnivé a napjaté, vždycky se mi třepou kolena, nevím co dělat.“

Vlaďku situace vzrušuje, ale taky se bojí, že z toho bude malér. „Mluvili jsme o společné dovolené. Ale bojím se, že bychom překročili hranice, kdybychom spolu byli sami. Obávám se, že už jsme to udělali. Bojím se, že mi na někom nikdy nebude záležet tak, jako na něm,“ dodává.

Co si myslíte vy? Je to správné nebo by to měli radši ukončit? Podělte se s námi do komentářů na Seznamu.

Zdroj: redakce, příběh čtenářky