VIDEO: Chtěla jen chytit kytici. Neuvěříte, co se stalo potom

Přidat na Seznam.cz

Tradice házení kytice je nedílnou součástí každé svatby. Na běh jedné ženy pro květiny se bude dlouho vzpomínat kvůli nešťastné nehodě. Záběry z incidentu obletěly internet a rychle se staly populárními.

Uživatel TikToku se rozhodl nahrát video nešťastné události, která se stala na svatbě. Začíná to velmi nevinně – vidíme řadu dam, které se řadí do fronty, aby si od nevěsty vzaly kytici snů. Bohužel odhodlání jedné z žen vedlo k velkému přešlapu, který zaznamenal objektiv fotoaparátu.

Šťastná novomanželka stála zády k věnci žen, které čekaly, až bude moci chytit její kytici. V čele davu vidíme několikaletou holčičku. Kytice vystřelila do vzduchu a dámy se po ní natáhly. Jedna z nich byla zřejmě velmi odhodlaná chytit květiny, protože udělala dva skoky dopředu a narazila na nejmladšího účastníka hry.

@carolinesouther Bouquet toss gone wrong 🫠 #allstar #fyp #wedding #trending ♬ sonido original – Sr. Lucifer

Dítě padlo na zem a za ním netrpělivý lovec kytic v třpytivých celadonových šatech. O chvíli později se nevěsta a zástup hostů ocitli u dítěte a ženy. Nahrávka se v dramatickém okamžiku zastaví. Doufáme, že nikdo nebyl vážně zraněn, i když nehoda vypadala poměrně vážně. Rozhodně se to neobešlo bez modřin.

Video se rychle stalo hitem

Bohužel zatím nebyla zveřejněna druhá část videa, takže není známo, jak nešťastná srážka skončila. V komentářích pod videem se uživatelé internetu začali dohadovat, kdo za pád může. Mnoho lidí říkalo, že by se několikaletá dívka neměla večírku vůbec účastnit.

„Proto na mé svatbě nebudou žádné děti,“ komentovala jedna žena. Velké množství uživatelů TikToku uvedlo, že žena, která se vrhla do kytice, měla být přece jen opatrnější.

Zdroj: Kobieta, TikTok