Dnes Pátek - jasno 15°C
Zítra Sobota - jasno 20°C
Pátek 26. 4. 2024
Svátek má Oto
Nabídka pro inzerenty
Inzerujte na serveru www.prazskypatriot.cz za zvýhodněné ceny.
Výstavy

Agresivní muž a mstitel na náměstí Republiky

Oznámení, které strážníci přijali v pátek před sedmou hodinou večerní znělo jasně. Na náměstí Republiky se nachází muž, který se snaží vyvolat konflikt.

„Po příjezdu na místo bylo zjištěno, že se dotyčný přesunul do provozovny blízkého obchodního domu, kde se i nadále choval nevhodně. Jednačtyřicetiletý muž u sebe neměl žádný doklad totožnosti a nehodlal změnit své chování ani přes výzvy přítomné hlídky,“ sdělil mluvčí Městské policie hl. m. Prahy Zdeněk Modálek.

Každá snaha dotyčného uklidnit vyústila v další sérii urážek a pořvávání. U služebního vozidla se agresor nakonec dočkal svého vytouženého konfliktu. Zatímco byl ztotožňován strážníky, nadále chrlil svoje urážky.

Náhodný kolemjdoucí, který nebyl obrněn trpělivostí, jednu takovou urážku urážkou oplatil a zadrženého hrubiána kopnul. Další eskalaci konfliktu odvrátili strážníci oddělením znepřátelených.

„Jednání prvního muže bylo předáno příslušnému správnímu orgánu. Samozvaný mstitel, který chtěl podle svých slov strážníky jen bránit, byl vyřešen symbolickou pokutou,“ dodal Zdeněk Modálek.


Autor: puc

Automobilové klenoty najdete v Hostivaři

10. dubna 2024 v 08:36

V Praze 15, v Galerii Golf Hostivař, najdete 27. dubna historické závodní speciály, umělecká díla a zúčastnit se můžete i aukce. Připraven je program pro děti.

Písně pralesa, hor a moří

8. června 2022 ve 12:55

Derniéra výstavy Tomáše Řízka, malíře, grafika a ilustrátora, člena Klubu ilustrátorů dětské knihy se koná ve středu 15. června v 9:30 hodin v Anglo-American University.

Jak vypadá ticho ukáží designérky na výstavě

17. února 2022 v 07:00

Může ticho dobře vypadat? Duo designérek stojících za oceňovaným studiem Lappa je přesvědčené, že ano. Jejich originální akustické obrazy jsou navrženy tak, aby v interiéru odstraňovaly nežádoucí ozvěnu a zároveň svým majitelům přinášely vizuální potěchu. Přesvědčit se o tom můžete od 18. února,...

Další články
Nahoru