metro.cz

Počasí v Praze

2 °C / 11 °C

Čtvrtek 25. dubna 2024. Svátek má Marek

Společnost Huawei představila na TCF 2022 své řešení pro digitální bankovnictví

  13:57
Londýn 23. května 2022 (PROTEXT/PRNewswire) -

Ve dnech 17. až 19. května se konala odborná konference Temenos Community Forum (TCF 2022). Společnost Huawei se jí zúčastnila jako stříbrný sponzor a představila tam cloudová, agilní, spolehlivá a otevřená řešení digitálního bankovnictví.

TCF 2022 patří mezi největší světové konference na téma bankovních technologií. Společnost Huawei, která je zároveň strategickým partnerem pořádající platformy Temenos, poskytuje finančním institucím inovativní technologie a řešení pro chytřejší a zároveň ekologičtější finančnictví. Jejich součástí je jak spolehlivý hardwarový a cloudový základ, tak i komplexní řešení mikroslužeb. Každá funkce je komponentně uspořádaná, standardizovaná a vizualizovaná, což umožňuje rychlé sestavení nabídky služeb a agilní vývoj na základě konkrétních požadavků. Společnost Huawei navíc nabízí otevřené rozhraní API, které partnerům a bankám pomáhá služby lépe přizpůsobovat.

Digitální bankovnictví společnosti Huawei spojuje její zkušenosti i zkušenosti jejích partnerů pro vytvoření IT architektury nové generace s vysokým výkonem, kapacitou, elasticitou a spolehlivostí, ale i otevřeností, konvergencí, bezpečností a ovladatelností. Toto nejnovější řešení digitálního bankovnictví umožňuje finančním institucím zavádět nové bankovní služby mnohem rychleji než dříve – během pouhých tří měsíců.

K jeho dalším možnostem patří:

1. Komplexní modernizace aplikací včetně jejich agilnějšího vývoje, pružnějšího řízení a efektivnější integrace.

2. Fullstacková datová inteligence pro rychlou podporu rozhodování – od přístupu k datům, jejich generování a správy, až po poskytování datových služeb.

3. Řešení pro migraci do cloudu, která pokrývají celý proces plánování, budování, migrace, správy a optimalizace a zvyšují tak spolehlivost cloudové transformace.

4. Komplexní správa zabezpečení cloudových služeb pro zajištění spolehlivého toku dat.

"Huawei přináší finančním institucím agilní řešení formou modelu "vše jako služba" na silném základě globálních cloudových služeb. Ve strategickém partnerství s předním světovým dodavatelem bankovního softwaru, společností Temenos, poskytujeme bankám také nativní cloudová řešení. V Singapuru jsme již spustili naše řešení založená na veřejném cloudu Huawei," uvedl prezident globální divize služeb pro finanční instituce společnosti Huawei Enterprise BG Jason Cao. "Společnost Huawei se hodlá i nadále intenzivně věnovat světovému finančnímu průmyslu, rozvíjet globální ekosystém pro spolupráci s našimi partnery a poskytovat našim globálním klientům naše nejlepší zkušenosti pro urychlení transformace ve finančnictví."

Ke konci roku 2021 poskytla společnost Huawei své služby více než 2000 finančních institucí z více než 60 zemí a regionů včetně 48 ze 100 největších světových bank.

KONTAKT: hwebgcomms@huawei.com

Hlavní zprávy

Česko nalezlo novou drogu. Jmenuje se workoholismus a je hodně rozšířená

vydáno 25. dubna 2024  10:51

Závislost na práci jako nový fenomén? Upracovat se k zbláznění není pro některé lidi žádný problém. Ne každý je v tom ale vlastní vinou.  celý článek

Dáte si lážo i plážo? Na kole za pivem, houpačkami, klobásami podél řeky

vydáno 25. dubna 2024  12:58

Vezměte děti na výlet v blízkosti Vltavy. Čekají na vás tři pecky.  celý článek

Hovoríte po engliš? Češi nejsou žádní lingvisté, někteří politici obzvláště

vydáno 25. dubna 2024  5:16

S výukou jazyků to nebylo po roce 1989 snadné. Ruštinářů bylo jako psů, na západní jazyky se někde přeškolovali také učitelé, kteří měli problém i s...  celý článek

Škůdci pronásledující i zvířata. Na Slovensku teď trápí psy takzvaný srdeční červ

vydáno 24. dubna 2024  13:08

Touha zachraňovat a pečovat je člověku vlastní. Projevilo se to i v životě paní Kateřiny z České Lípy, když objevila na sociálních sítích fenku, která...  celý článek