Nejdřív nový účes, teď přestává kouřit: Co stojí za životními změnami Terezy Brodské?

Česká herečka Tereza Brodská (54) v posledních dnech neustále překvapuje své fanoušky na sociálních sítích. Nejdříve ukázala výrazně sestříhané vlasy a teď se pochlubila tím, že přestává kouřit! Co za změnami stojí?

„Končím! Jak je ta slavná věta Neila Armstronga, když udělal první krok na povrchu Měsíce? Řekl, že je to malý krok pro člověka, ale velký krok pro lidstvo! A já použiju tohle přirovnání, je to velký krok pro Brodskou, malý pro lidstvo! Mějte se, cigarety!,“ napsala k fotce herečka, která ještě nedávno tvrdila, že cigaret se nikdy nevzdá.

Fanoušci jí vyjádřili v komentářích velkou podporu a úspěch jí popřála i kolegyně Eva Decastelo. „To dáš!,” napsala moderátorka. Jenže Brodská měla pro své sledující další překvapení!

Aby toho nebylo málo, sdílela na Instagramu příspěvek, že končí i se zmrzlinou a kávou! „Nová etapa,“ napsala herečka na Instagramu. Není divu, že fanoušci začali ihned spekulovat o tom, jakou etapu má herečka na mysli.

Někteří se domnívají, že by za změnou životního stavu mohly stát zdravotní potíže spojené s nedávnou operací, kterou Brodská prodělala. Ať už je za tím jakýkoliv důvod, rozhodně si za svá zdravá rozhodnutí Tereza zaslouží palec nahoru!

Zdroj: Instagram, redakce