Z teaseru na novou Mission: Impossible se vám bude tajit dech

23. 5. 2022 - 15:05 | Trailery | Adam Homola

Z teaseru na novou Mission: Impossible se vám bude tajit dech zdroj: Foto: Paramount Pictures

Tak tohle je paráda. Cruisovi je skoro šedesát, ale to, co předvádí v nové Mission Impossible, se jen tak nevidí.

Což jde ostatně říct o libovolném dílu jeho dvorní série, nicméně u toho nového, česky pojmenovaného Mission: Impossible Odplata – první část (v originále Mission: Impossible Dead Reckoning Part One), to platí dvojnásob.

U kormidla je opět režisér a scénárista Christopher McQuarrie a vypadá to, že tady to má v malíku víc než kdy jindy. Nová Mission: Impossible působí už z (ne)obyčejného teaseru neuvěřitelně rozmáchle, epicky, našlapaně a osudově. A taky luxusně – máme tady hromadu akce, spoustu zajímavých prostředí a nechybí pochopitelně ani odvážné kaskadérské kousky. James Bond by mohl závidět.

V Mission: Impossible Odplata - první část hrají Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Simon Pegg, Henry Czerny, Vanessa Kirby, Esai Morales, Angela Bassett, Cary Elwes, Ving Rhames, Frederick Schmidt, Nico Toffoli, Indira Varma, Rob Delaney, Mark Gatiss, Charles Parnell, Greg Tarzan Davis a další.

Jen to čekání teď bude příliš dlouhé, neboť film má nastavenou premiéru až na červenec příštího roku, tedy 2023. Ano, teaser plný záběrů tak dostáváme víc jak rok před premiérou, což je zrovna v tomhle případě a zrovna vzhledem ke kvalitě materiálu nelidsky dlouhé čekání.

zdroj: Paramount Pictures

Zdroje: Paramount

NEJNOVĚJŠÍ ČLÁNKY

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

Když se sny plní, může to být i pořádná pohroma…

24. 4. 2024 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Romantická komedie Láska na zakázku představuje první záběry
Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

Soudní bitva Aleca Baldwina nekončí. Herec opět odmítl vinu za zabití při natáčení westernu

6. 2. 2024 | Novinky | Tiscali.cz

Americký herec Alec Baldwin před soudem odmítl vinu za neúmyslné zabití, z něhož je obviněn v souvislosti se smrtelným výstřelem při natáčení westernu Rust v roce 2021. Informují o tom tiskové agentury.
Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

Výstava Bond in Motion: auta agenta 007 v Praze

30. 11. 2023 | Komerční sdělení / PR | Inzerce

Do Česka míří výstava Bond in Motion věnovaná vozidlům a technice z filmů o Jamesi Bondovi. Evropskou pouť zahájila v prosinci 2022 v Bruselu, vidělo ji přes 100 000 lidí. Pražské zahájení se koná 7. 12. 2023 v Křižíkových pavilonech na Výstavišti. document.write(""); document.write("");
Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

Pedro Pascal prý krouží kolem hlavní role v nové Fantastické čtyřce

16. 11. 2023 | Novinky | Adam Homola

Studio Marvel se údajně blíží k rozhodnutí o klíčové roli v nadcházejícím filmu Fantastická čtyřka, kde Pedro Pascal jedná o ztvárnění Reeda Richardse, známého také jako pan Fantastic.