Sociální sítě
Nahoru

Mühle-Glashütte v barvě tyrkysových vod

Saská rodinná hodinářská manufaktura se nechala zlákat módním trendem posledního roku, kterým je bezpochyby tyrkysová barva – tak zvaná Tiffany blue.

Proto svým v oceli vyvedeným volnočasovým hodinkám Panova dedikovala přízvisko Türkisblau a metalický číselník příslušné barvy.

Tyrkysově modrá Panova má ztělesňovat kouzlo tichomořských lagun, zatímco bílé ručky reprezentují písečné pláže. Oceánem inspirovaná plocha ciferníku má jemně zrnitý povrch, ve kterém se světlo třpytí a leskne, jako by se odráželo od sedmi moří.

Ačkoli jedna na vlně módní vlny, nezanedbala ani technickou stránku – a tak je vysoce odolný vůči nárazům i mechanický strojek. Tím je švýcarská Sellita SW200-1, která byla modifikována o tak zvaný „datlí krk“ zajišťující lepší mikroregulaci setrvačky a nárazuodolnost. Seřízeny jsou do plusu, a to 0 až + 8 sekund za den, tedy stejně jako všechny hodinky společnosti.

Mühle Glashütte Panova Türkisblau nabízí ateliér ChronoShop za 25 000 Kč.

Více z rubriky Hodinky

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.