Patricie Pagáčová oslavila rok mateřství. Dceři Bibianě udělala ovocný dort

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
patricie pagacova
Zdroj: Nextfoto

Herečka Patricie Pagáčová patří mezi ženy, které si mateřství nadmíru užívají. Není divu, že právě první oslavu narozenin své dcery Bibiany hodně řešila. Nakonec se rozhodla, že dort udělá vlastní.

Po mnoha studiích, jestli tedy udělat dort zdravý, nebo s cukrem, na to vyzrála, s čímž se pochlubila fanouškům na instagramu. K příspěvku pak přidala také snímek, na kterém drží dort v rukou a je připravená oslavovat.

Kompromis, který ocenila celá rodina

„Docela dlouho jsem řešila, jakej dort upeču Biboušovi k 1. narozeninám. Původně jsem myslela, že upeču dort spešl pro ní, víceméně bez cukru, samozřejmě žádná čokoláda a všechny tyhle bejby požadavky… a tak jsem googlila a googlila, uložila si pár tipů…“ začala vyprávět herečka.

„Pak jsem narazila na sympatickej článek nějaký maminky, která psala o tom, jestli je to vůbec potřeba, že dítě stejně sní dortu úplně minimálně, tak se dá zvolit nějaká zlatá střední cesta, a tak jsem zvolila nepečený dort s piškoty, ovocem a zakysanou smetanou,“ pochlubila se vlastní tvorbou.

„A dobře jsem udělala. Bibi snědla asi 2 piškoty, strčila prsty do smetany a pak ten dort rozpíchala svíčkou, takže jsme si na něm pošmákli aspoň my a byli jsme rádi, že není bez cukru,“ směje se v příspěvku Pagáčová, která je nadšená, že její plán skutečně vyšel.

Díky partnerovi si může odskočit na natáčení

Není ani možné, že je to už rok, co porodila malou Bibi. Sama Pagáčová tomu nevěří, protože všechno tak rychle uteklo. Ona si kromě mateřství užívá také svého manžela a společenské události, kterých se samozřejmě nevzdala.

I jako maminka potřebuje občas vyrazit buď sama, nebo s partnerem. A protože ji fanoušci milují, nezapomněli jí vlastnoručně udělaný dort pochválit a pochlubit se tím, jak to měli právě oni doma. Mnoho z nich se shodlo s herečkou, že nejlepší je udělat dort takový, aby si pochutnali dospělí.

„Jakožto pro maminku je pro mě práce a natáčení v tuto chvíli odpočinkem. Být doma s dítětem každý den od rána do večera je pro mě osobně trochu náročné. Je proto příjemné si sem tam odskočit, bavit se s dospělými lidmi, skládat pro změnu také celé věty a nepoužívat jen citoslovce,“ přiznala pro iDNES.cz Pagáčová, kterou budete moci brzy vidět v kinech ve filmu Pánský klub.

Zdroj: InstagramiDNES

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články