Módní policie: Sharon Stone se svůj věk pokusila ukrýt za vzor cibuláku. Zdá se, že jí to vyšlo

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
sharon stone
Zdroj: Profimedia

Americká herečka Sharon Stone i ve svých 64 letech ví, jak ve společnosti zazářit. Také ji přilákal filmový festival v Cannes, na kterém se společně s řadou dalších celebrit ukázala. Kromě toho, že si užívala atmosféru akce a filmové premiéry, byla také středem pozornosti díky svému nápaditému modelu.

Herečka dorazila na festival v delších bílých šatech s modrým vzorem. Na první pohled v nich byla nepřehlédnutelná, a to nejen díky jejich obří nařasené suknici, ale především právě díky světlým barvám, s nimiž mezi řadou mužů v černých oblecích a dámách v upnutých tmavých šatech zazářila.

Mnoho lidí by jí navíc netiplo její věk, herečka totiž dokázala, že se umí obléknout po vzoru mladší generace a má postavu, za kterou se rozhodně nemusí stydět. Přesto to celé má jeden háček. V šatech vypadala trochu jako cibulák, porcelánový talíř s modrým vzorem…

Skvělý střih, šílený vzor

Herečka zvolila šaty střihově velmi dobře. Ve svém věku už nemá potřebu lidem ukazovat tolik jako mladší generace, proto se rozhodla spíše pro model, který toho dost zakryje, zároveň ale ukáže, že její postava do starého železa nepatří.

sharon stone

Zdroj: Profimedia

Nicméně se asi chtěla Sharon trochu odvázat, právě proto vybrala „cibulákový“ vzor, který by se ovšem hodil spíše na někoho mladšího, u koho by mohl být považován za úmyslné bláznovství a pokus o snahu zaujmout. Stone přitom takové věci nemá zapotřebí.

V jednobarevných šatech by slavná herečka nejspíš vynikla daleko lépe, hodily by se také k jejímu krátkému účesu. Na druhou stranu snahu sladit i náušnice se vzorem na šatech je třeba ocenit. Řada fanoušků na jejím instagramu navíc model pochválila, dokonce ho řadí v módním žebříčku opravdu vysoko.

U sledujících zabodovala

Sledující na svém instagramu Sharon Stone potěšila, když jim fotografii outfitu z akce předvedla. Řada z nich s nadšením připsala v komentářích chválu a komplimenty, někteří si dokonce myslí, že jsou hereččiny šaty jedním z nejlepších outfitů, které se na festivalu v Cannes objevily.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sharon Stone (@sharonstone)

„Tento model bych ohodnotil celkově jako jeden z TOP 5 outfitů, které jsem kdy viděl. Vypadá v šatech naprosto dokonale,“ napsal jeden ze sledujících. „Nejkrásnější žena v historii lidstva,“ zalichotil dokonce herečce další fanoušek. Zdá se tedy, že i v porcelánovém vzoru udělala Sharon dojem.

Pár fanoušků sice podotklo, že se k ní šaty nehodí nebo jsou doslova otřesné, nicméně takové komentáře se v hromadě pochval velmi rychle ztratily. Celkově tedy udělala umělkyně na festivalu dojem a příště se nejspíš nebude bát podobně odvázat.

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články