Devadesátiletá žena ohromila celý internet svým vzhledem. Teď se rozhodla prozradit tajemství úspěchu

Fotografie: Depositphotos

90letá žena překvapila všechny uživatele internetu. Někteří jí dokonce nechtějí věřit, že už jí je tolik let. Zkrátka na to nevypadá.

Dalyce Barnett Radtke sdílela na internetu video o své 90leté matce, která i přes svůj vysoký věk každý den poctivě cvičí. Nevynechá jediný den. Lidé byli v naprostém šoku, když zjistili, že do její kosmetické rutiny patří pouze mýdlo, čisticí přípravek na obličej a krém na obličej. Člověk by o sebe zkrátka nikdy neměl přestat úplně pečovat.

Jaké je její tajemství

Dalyce Barnett Radtke nahrála na svůj TikTok velmi inspirativní video o své matce, kde se jí ptala na její zdravý životní styl. Tato žena byla na videu ve světle modrých džínách a výrazném červeném svetru. Už na první pohled jde vidět, že o sebe a svoji postavu opravdu hodně pečuje.

Fotografie: Pexels

Dalyce se ptá své matky, jaké je její tajemství. Ta se nejprve vymlouvá na dobrou genetiku, Nakonec se ale rozpovídá o tom, že k udržení jejího zdraví přispívá i její životní styl. K tomu také řekla, že její matka zemřela ve věku 82 let. Ve svých 60 letech začala tato žena chodit do posilovny a přiznává, že se cítí lépe, když je její tělo v pohybu.

A co její tvář

Když se potom lidé ptali v komentářích na kosmetickou rutinu této ženy, její dcera prozradila, že jí stačí jen trochu mýdla, čisticí přípravek na obličej a trocha krému. Její video vidělo více než 2 miliony lidí a mnoho z nich nechtělo uvěřit tomu, že je ženě skutečně 90 let. Také ale samozřejmě pomáhá, když člověk nechodí oblékaný na 90 let. Každopádně všichni tuto dámu podporují a obdivují.

@fit_momof7

#thisis90 #90 #ageisjustanumber #healthyaging #mymom #fitnesstip

♬ original sound – Dalyce Barnett Radtke

Zdroj: Twice

František je redaktorem s bohatými zkušenostmi v oblasti psaní článků pro online magazíny. Po absolvování všeobecného ... [Více o autorovi]