Viktor (38): Zamilovala se do mě mladší kolegyně. Doma mám kvůli tomu peklo

Viktor (38): Zamilovala se do mě mladší kolegyně. Doma mám kvůli tomu peklo
Zdroj: Freepik

Od nástupu nové kolegyně zažívá Viktor muka nejen v práci. Mladičká Eva se do něj zamilovala a rozhodla se, že ho dostane. Svádí ho a nestydí se posílat mu lechtivé fotografie. Viktor nemá zájem, ale Eva je neodbytná. Celé se to přestává líbit jeho manželce, která mu nevěří.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 24. 05. 2022 13:00

To, co se mi děje, je jako zlý sen. Do naší firmy nastoupila mladičká kolegyně Eva (24), která se do mě zamilovala. Svým chováním mi dělá ze života peklo. Nejprve jsem to bral jako srandu, ale teď už se začínám bát, čeho všeho je vlastně schopna. Manželce Janě (35) dochází trpělivost. Jen těžko jí vysvětluji, že za náklonost své kolegyně nenesu zodpovědnost.

V práci mám mladou kolegyni

S Janou bylo do nedávna všechno v pohodě. Máme půlročního synka, který je pro nás vším. Jana je skvělá maminka, vážně se snaží. Sem tam mám sice pocit, že jí ještě dojíždí nějaké poporodní hormony, ale vezmi to čert. Dalo by se říct, že se nám daří na všech frontách. Syn je zdravý, žena spokojená, v práci se mi daří.

To všechno se teď snaží pošlapat zcela cizí člověk. Na začátku roku k nám nastoupila nová kolegyně. Mladá Eva měla vlít do našeho týmu novou energii. Co se týče jejího vzhledu, tak s tím se jí to podařilo. Evička (tak si nechává říkat) je z nás všech nejmladší. Je vysoká a hubená. Její největší fyzickou předností jsou bujná prsa.

Když jsem ji viděl, sám pro sebe jsem si řekl, že je to pěkná holka. Vedu spokojený manželský život, takže jsem si nechal zajít chuť. Dlouho se řešilo, kdo Evičku zaučí a pomůže jí zapadnout. Kolo štěstí se otočilo na mě. Evička byla od začátku snaživá a moc si přála, aby k nám patřila. Byl jsem připraven maximálně jí pomoci.

Kolegyně mě začala svádět

Když něčemu nerozuměla, ochotně jsem věci opakoval. Někdy se mi za to chtěla odvděčit a na oplátku mi přinesla doma pečenou bábovku. Když prošla zkušební lhůtou, měla pocit, že za to vděčí mě. Pozvala mě na večeři. Chtěl jsem ji zdvořile odmítnout, ale trvala na tom. Na večeři se ke mně chovala jinak než v práci.

Byla důvěrná a měla potřebu fyzického kontaktu. Došlo mi, že si moji pomoc špatně vyložila. Dával jsem jasné signály, že my dva nemáme šanci. Zprvu jsem si myslel, že to pochopila a nechá toho rádoby nenápadného svádění. Jenže ona se rozhodla, že mě prostě dostane. K večeru mi od ní začaly chodit romantické zprávy a později i odvážné fotografie.

Nikdy jsem na nic z toho neodpověděl. V práci jsem dělal, že se to nestalo. Jedině tak jsem jí mohl dát jasně najevo, že nemám zájem. Evička se ale nebála ukázat u mě doma. Pro jistotu se na to pořádně ohákla. Minisukni, která víc odkrývala, než zakrývala. Když jí moje žena otevřela dveře, málem lítaly třísky, jak byla naštvaná.

Kolegyně mi ničí manželství, zvažuji výpověď

Evička se do mě zamilovala. Musel jsem jí do očí říct, že u mě jí pšenka nepokvete. Nemělo to ale ten efekt, který jsem očekával. Ve dnech volna mi často volá a píše. Hází mi zamilované dopisy do schránky. A těch fotek ve spodním prádle, co jsem dostal? Nejhorší na tom je, že mi Jana nevěří, že s ní nic nemám.

„Přece by ti jen tak neposílala své polonahé fotky, ne? Kápni božskou," vyrukovala na mě nedávno manželka. Přísahal jsem na životy svých blízkých, že jsem se té holky ani nedotknul. Jana je na pochybách a já to asi chápu. Celé to vypadá víc než divně. Já jsem ale vážně nevinný. Evička je podle všeho trochu pošahaná a neví, co znamená ne. Pro klid duše a zachování spokojeného manželství zvažuji výpověď. To už by Evička mohla pochopit jako ne. Co myslíte?

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články