Vendula Pizingerová se o trávník starat nemusí. Její syn se už ve 2 letech učí sekat zahradu

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
vendula pizingerova
Zdroj: Profimedia

Vendula Pizingerová si toho v životě hodně prožila, přesto se pokouší každý den brát s humorem. Když má jen trochu šanci, snaží se lidem na svém instagramu dokazovat, že je i po mnoha životních ranách silnou ženou, která se ráda zasměje po boku svého muže a syna.

Dokázala to i v posledním příspěvku. Svým sledujícím ukázala, jak má pracovitého manžela, který už odmalička vychovává k tvrdé práci i syna. Přerostlého trávníku se tak nejspíš v budoucnu nebude muset Vendula bát, vypadá to totiž, že z malého Josífka vyroste skvělý zahradník.

Josef totiž s chlapcem nasedl na traktůrek na sekání trávy a společně odvedli během odpoledne pořádný kus práce. Malý chlapec sice nejspíš nemá ještě z celé situace rozum a líbilo se mu především to, že se může povozit, na druhou stranu je ale dobré, že si zvyká.

Zakázaná dětská práce

Vendula na jednu stranu s nadšením uznává, že si její muž se synem skvěle rozumí. Z toho má velkou radost a jejich společný sekačkový výlet původně natočila s tím, že je roztomilý a fanouškům je třeba ukázat, jak skvěle tráví její dva chlapi čas na zahradě.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

Na tu druhou ale neodolala a udělala si ze svého muže legraci vtipnou poznámkou. „Dětská práce je zakázaná od dob Marie Terezie,“ podotkla u videa, které sdílela. Z krátkého snímku a několika fotek je ale vidět, že si Josífek tuhle „dřinu“ ve skutečnosti užil a rozhodně netrpěl.

„Co se v mládí naučíš…“ napsal s humorem k příspěvku jeden z fanoušků. Další dodává: „To není žádná práce, ale zábava. Je to malý borec, že se nebojí hluku.“ Většina lidí Vendulin vtip pochopila, na druhou stranu se ale tatínka zastávají, malý chlapec je podle nich ve skutečnosti velký šikula.

Za nic se nestydí

Vendula se s historkami se svým synem svěřuje na instagramu poměrně často. Dostala proto od redakce iDNES dotaz, zda se nebojí toho, že by třeba na sebe nebo na děti neprozradila něco, čeho by ona či její potomci mohli jednou litovat. Na to má ale jasnou odpověď.

„Myslím, že člověk se nemá stydět za to, co už si v životě odžil, co kdy udělal nebo vykonal,“ tvrdí Pizingerová. Zdá se tedy, že bude i nadále fanoušky zásobovat příběhy ze svého života se zcela čistým svědomím. Především v létě si bude nejspíš její syn užívat řadu aktivit, které pak fanouškům Vendula představí.

„Na létě miluji tu vůni. A léto mi připomíná svobodu. Myslím si, že to máme asi z dětství spojené s prázdninami,“ říká s tím, že si podobně veselé zážitky zaslouží i její potomci. Je tak velmi pravděpodobné, že se malý Josífek dočká během teplých letních dní pořádné zábavy.

Zdroj: Instagram, iDNES

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články