Horoskop: Tři znamení se letos v létě zamilují a najdou doživotního partnera

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
laska leto
Zdroj: Shutterstock

Léto je pozitivní období, kdy se lidé baví, jezdí k vodě, do přírody, tráví čas s přáteli. Z nějakého toho přátelství se ale během noci pod stanem nebo pobytu na pláži v zahraničí může stát něco víc. Podle zvěrokruhu letos v létě čeká tři znamení láska, která jim zůstane už po celý život.

Někdo se možná bojí, že pravou lásku nikdy nenajde. Jiní zase mají za to, že už člověka, se kterým je jim souzeno zůstat napořád, našli. Pravda ale je, že Býci, Váhy a Kozorohové objeví toho pravého až letos v létě. Pokud budete mít jen trochu štěstí, najdete toho, koho už nikdy neopustíte.

Na každého z nás někdo čeká. A léto je vynikající čas, kdy s novou láskou začít. Můžete si být jisti, že to tento rok bude naposledy, pokud se totiž letos zamilujete, do konce života už nebudete hledat nikoho jiného. A dokonce budete ochotni pro novou lásku ztratit tu starou.

Býka čeká dovolená, kvůli které kompletně změní život

Říká se, že vztahy na dálku jsou velmi komplikované a jen málokdy mohou fungovat. Býk je ale důkazem toho, že když si za něčím jdete, můžete překonat i obrovské překážky. Letos v létě si někteří z Býků budou užívat dovolenou v zahraničí. A právě na pláži u moře se podle zvěrokruhu setkají se svou životní láskou.

Čtrnáct společných dní těmto lidem ukáže, že s nikým jiným nemohou být takhle šťastní. Bude potom záležet už jenom na nich, zda dají vztahu šanci a časem se třeba za novým partnerem přestěhují do ciziny. Pokud se rozhodnou opačně, jedno je jisté: ať už objeví ve své domovině kohokoli, do konce života budou mít v srdci někoho zcela jiného.

Váhy zjistí, že kamarád není jenom kamarád

Váhy jsou lidé, kteří se často zajímají o ostatní, bohužel ale ne o ty, kteří mají zájem o ně. Letos v létě jim ale dojde, že někdo z jejich přátel, koho Váhy považovaly jenom za jednoho z mnoha, k nim cítí něco víc. A třeba při takovém kempování u řeky pochopí, že i oni se cítí stejně.

Během noci ve stanu si k sobě dva lidé najdou blízkost. Druhý den pak zjistí, že se na sebe neustále usmívají a vidí toho druhého úplně jinak, než ho vnímali doteď. Proč tomu nedat šanci? Pokud se Váhy rozhodnou do vztahu jít, zaručeně jim vydrží na celý život.

Kozoroh se bude muset něčeho vzdát

Někteří Kozorohové možná jsou zadaní a mají za to, že jsou i šťastní. Jenomže letos v létě jim dojde, že vedle někoho jiného jsou ještě o něco šťastnější. Začnou si uvědomovat, že se svým současným partnerem jsou spíše ze zvyku, že počáteční poblouzněnost je dávno pryč.

K novému člověku ale pocítí najednou něco, co ještě v životě nezažili. Bude to sice náročné a budou se muset vzdát současného partnera, kterému rozchodem možná i ublíží, jenom díky tomu ale nakonec budou jednou skutečně šťastní. Dříve nebo později by totiž po lásce z léta začali tesknit.

Zdroj: Cosmopolitan, Times of India

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články