Baník nyní nevede žádné jednání o příchodu Krmenčíka, zní z Bazalů. Co Süper Lig nebo Super League 1?

Baník nyní nevede žádné jednání o příchodu Krmenčíka, zní z Bazalů. Co Süper Lig nebo Super League 1?

Jak to bude s devětadvacetiletým a reprezentačními ambicemi oplývajícím útočníkem Michaelem Krmenčíkem po ukončení ne až tak vydařené sešívané mise ve Vršovicích?

V Bruggách má kontrakt ještě na jednu sezonu do června 2023, nicméně on sám v Belgii pokračovat nechce a ani úřadující mistr First Division A o něj zrovna dvakrát nestojí.

S největší pravděpodobností tak explzeňský kanonýr opět půjde o dům dál. Mediálně je zmiňována například řecká soutěž, jíž už si vyzkoušel v rámci hostování v Paoku Soluň. Odborníci na tamní prostředí to však příliš nevidí...

"PAOK sice hledá útočníka jeho typu, ale nemyslím si, že by opět sáhl po Krmenčíkovi," citoval web aktualne.cz slova agenta Ryana Kapagiannidise.

A co jiný klub ze Super League 1, jejímž mistrem je Tomáš Vaclík? "Nevylučuju, ale nevěřím. Vůbec se tady toto jméno neobjevuje," ozřejmil webem aktualne.cz zmíněný žurnalista Dimitris Samolis.

Vděčným útočištěm bývá i turecká Süper Lig. "Teď je v Turecku klid, posily začnou kluby dolaďovat později. Velké kluby Fenerbahce, Besiktas, Galatasaray či Trabzonspor, které by byly schopny ho z Brugg vyplatit, ale hráče, který na jaře téměř nekopl do balonu, nevezmou," doplnil na aktualne.cz manažer Gökman Kore.

Pokud jde o české prostředí, zmíněn byl Baník Ostrava, do nějž se po necelých 20 letech vrací Krmenčíkův oblíbenec Pavel Vrba. Nebude ho chtít nalákat na Bazaly alespoň on? Mnohým by to smysl dávalo.

Z Ostravy ovšem zní následující: "Baník momentálně nevede žádné jednání o příchodu Michaela Krmenčíka," vzkázal mluvčí slezské značky Marek Lorenc, jehož stanovisko nabídly stránky aktualne.cz.

Krmenčík může být naštvaný jen sám na sebe: Měl jsem si dát delší volno, ne začít hned zhurta. Už mi není osmnáct

Zdroj: aktualne.cz