Dcera Vladimira Putina pravděpodobně píše z utajeného profilu. Souhlasí s válkou a hlásí se k ruské straně

od Raina Tomanová
< 1 minuta čtení
vladimir putin
Zdroj: Profimedia

Nejstarší dcera Vladimira Putina Maria Voroncovová měla souhlasit s válkou na Ukrajině, kterou rozpoutal její otec. Ke slovům obhajoby má využívat profil na telegramu, kde má tajný účet. Píše o tom deník Daily Mail.

Podle Voroncové jsou Rusové oběťmi a Západ nechce, aby tato země jakkoliv figurovala nejen v ekonomickém světě. Obhajuje kroky svého otce nejen slovy na internetu. Kromě toho se údajně pustila do Západu, který podle ní nechce mít s Ruskem nic společného.

Jak vypadá obhajoba Putinovy dcery?

„Nikdo na Západě nepotřebuje, aby naše země prosperovala. Pokud se Rusko najednou stane plnohodnotným doplňkem Spojených států a Evropské unie, k čemuž málem došlo v devadesátých letech, budu zvědavá, koho budou vinit za to, že nežijeme v prospívající ekonomice,“ měla napsat.

Své názory posílala do skupiny pro absolventy lékařské fakulty Moskevské státní univerzity. Maria ale neschvaluje přímo invazi na Ukrajinu, ale naštvala se podle zdrojů na svého spolužáka, který nesouhlasil s jejím názorem.

Proč se Maria schovává pod falešným účtem?

Rusko podle jejích slov není agresorem, ale naopak obětí. „Když viníte jediného člověka a házíte na něj veškerou zodpovědnost, je to to samé, jako byste v jediného člověka vkládali veškerou svou důvěru jako v cara. Je to stejná hovadina,“ zastává se svého otce.

„Nejsme jako Němci ze třicátých let, jsme spíš ti, které odstraňovali,“ napsala podle Daily Mail. Není ale jisté, jestli profil s nickem Maria V. patří skutečně dceři Vladimira Putina. Potvrdil to redaktor ruského média, který zároveň uvedl, proč si to ale myslí.

„Dovolte mi znovu zdůraznit, že nemůžeme jednoznačně prohlásit, že Maria V. je skutečná Maria Voroncovová, dcera Vladimíra Putina. Ale nepřímé důkazy a dva zdroje naznačují, že ano,“ uvedl. Dokonce se mu povedlo získat kontakt na osobu, která měla mít telefon na Marii.

Zdroj: Daily Mail

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články