Hlavní obsah

Jaromír Jágr měl nehodu, srazil se s tramvají

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Legendární český hokejista Jaromír Jágr ve středu havaroval v Plzeňské ulici v Praze. Se svým elektromobilem Kia se padesátiletý útočník a zároveň majitel hokejistů Kladna srazil s tramvají. Skončil v péči záchranky. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Jaromír Jágr po nehodě v PrazeVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Nehoda se stala ve středu dopoledne u motolské nemocnice. Elektromobil značky Kia s logem Rytířů Kladno se střetl s tramvají, která narazila na straně řidiče.

Na místě zasahovali hasiči, policie i záchranka. Řidič skončil v péči zdravotníků, nehoda se obešla bez vážnějšího zranění.

Dagmar Patrasová měla nehodu, dechovou zkoušku na alkohol odmítla

Krimi

Záchranáři na místo vyslali sanitku a ošetřili jednoho zraněného.

„Muž po nehodě podepsal negativní reverz s tím, že nepotřebuje převoz do nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jana Poštová.

Nehoda elektromobilu Jaromíra Jágra.Video: Aktu.cz

Nehoda Jaromíra Jágra.Video: Pavel Jaňurek, Novinky

Podle informací Novinek šlo o Jaromíra Jágra. Mluvčí policie Violeta Siřišťová potvrdila, že policie vyšetřuje dopravní nehodu osobního auta a tramvaje. „Dechová zkouška byla u řidiče negativní,“ konstatovala.

Tramvaje dopravního podniku kvůli nehodě nejely asi 15 minut.

Foto: Novinky

Jaromír Jágr po nehodě v Praze.

Jágr patří mezi nejslavnější české sportovce. Kladenský rodák se proslavil v národním týmu a zejména v kanadsko-americké NHL, ve které získal řadu ocenění.

Foto: Aktu.cz

Jaromír Jágr krátce po nehodě.

Nejvýznamnějšími „zářezy“ v české hokejové reprezentaci byla vítězství na dvou mistrovstvích světa a hlavně na olympiádě v japonském Naganu v roce 1998.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Jaromír Jágr po nehodě v Praze.

Jágr je od roku 2011 většinovým majitelem hokejového klubu Rytíři Kladno.

Reklama

Výběr článků

Načítám