Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Půjde Karlos Vémola k oltáři po Štvanici jako šampion? Jeho plány dávají smysl, říká Novotný

Nechyběl Attila Végh.
Zdroj: Se souhlasem Oktagonu
+ Dalších 11 fotografií
oktagon

Karlos Vémola (36) se vrátil po zranění ruky hned do ringu, kde kontroverzně zvítězil nad Marpem. Oddych ho ale nyní nečeká, za pár týdnů se utká pod organizací Oktagon MMA v Německu a rázem bude následovat zápas na nejlepším turnaji roku na pražské Štvanici, která se za pár dní téměř vyprodala. Je pravděpodobné, že tam Karlos svede boj o vysněný titul, díky kterému si pak následnou veselku s Lelou Ceterovou (32) užije o něco víc. V galerii se podívejte, jak to vypadalo na turnaji Oktagon 26 na pražské Štvanici minulý rok. Karlos přišel se zdravotní "kabelkou", dorazil fotbalista Patrik Schick nebo hollywoodský herec Orlando Bloom.

Oktagon se v létě vrátí na Štvanici. Nejkrásnější turnaj roku je téměř vyprodaný a není se čemu divit. Turnaj Oktagon 26 nabídl minulý rok úžasné příběhy pro všechny milovníky nejen bojových sportů.

Po dvou letech se vrátil do klece Miloš Meloun Petrášek, Lucia Szabová předvedla dechberoucí výkon a Samuel Pirát Krištofič získal titul. Po setmění se chopil dojemného proslovu promotér a spolumajitel organizace Ondřej Novotný a jediné oko skoro nezůstalo suché. I letos organizátoři slibují životní zážitek a zřejmě také boj o titul, pro který si jde Karlos Terminátor Vémola.

Dočká se Vémola titulového zápasu?

"Po Štvanici se snad ožením. Ne snad, ožením se tentokrát. Snad jako šampion, pokud udělám dobrý výkon v Německu, pak snad padne vysněný titulový zápas na Štvanici," řekl Vémola na tiskové konferenci po turnaji Vémola vs. Marpo, o kterém redakce eXtra.cz mnohokrát informovala. Jeho slova o titulu Ondřej Novotný nevyvrátil. S jakým zápasníkem by měl měřit síly, to je zatím otázkou.

"Společně máme nějaké plány, ale krok po kroku. Pojďme se o tom bavit 5. června, pokud Karlos vyhraje v Německu. Samozřejmě to má podle mě naplánované až do roku 2024. Jeho plány většinou dávají smysl pro všechny," doplnil Novotný.

V galerii se podívejte, jaká atmosféra byla na nejkrásnějším turnaji minulý rok. Oktagon 26 si nenechala ujít řada známých osobností. V prvních řadách seděli například fotbalista Patrik Schick, Makhmud Muradov s Monikou Bagárovou, Karlos Vémola s rodinou, herečka Hana Vagnerová i hollywoodský herec Orlando Bloom.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy