hledat

Tags:

A já myslel, že testosteron už v českém rapu není, zazní na adresu Chip Hazarda, jehož chválí i Fosco Alma

Sdílej

České rapové prostředí již dávno není o deseti jménech, které poznáte už po pár bars, i kdyby vás vzbudili ve dvě ráno. Řadových vojáků, kteří sní o tom, že prorazí, jsou stovky, etablovaných značek pak desítky. Občas se však sami přistihnete, že rukopis není tak výrazný a některé umělce je od sebe rozeznat poněkud složitější. Nemusel by to být však případ Chip Hazarda, ostré břitvy z Mostu, které koule rozhodně nechybí.

Internet k nám nebyl příliš sdílný, co se informací o tomto jménu týče, ale několik záchytných bodů poskytnuto bylo. A kde nepomůže strejda Google, je nutné rozhodit sítě kolem sebe. Minimálně se člověk dobere k tracklistu nového EP se sedmi stopami. Název dostal „Kapitola první“ a na finálním zvuku se vyřádil Fosco Alma, který nezapomněl přidat svůj názor.

„Českej rap vesměs stojí za hovno a baví mě málo co, ale tohle je real, má to výpovědní hodnotu, názor, postoj, má to hlavu a patu, je to kvalitní,“ nechala se slyšet někdejší součástka MAAT a jeden ze zakladatelů labelu PVP, pozdějšího Blakkwoodu.

„A já myslel, že testosteron už v českým rapu není,“ zazní v pozitivním slova smyslu v jednom z komentářů na YouTube, což signalizuje, že svou posluchačskou základnu si tato značka nalezne.

Tracklist:

1) Kapitola první
2) Honza
3) Prosíme nesahat ft. Cardinal Assault
4) Mrdka s nožem
5) Fakt dík
6) Pozdě v noci
7) Jsme v pasti ft. PJ

Tagy:
Austy

Příslušník rapové policie od roku 2012...

  • 1