Bazaly mu nevyšly, ale lukrativní zahraničí už by klapnout mohlo. Naváže Hapal na Levého s Lavičkou?

Bazaly mu nevyšly, ale lukrativní zahraničí už by klapnout mohlo. Naváže Hapal na Levého s Lavičkou?

Je to pořád jen pár týdnů, co Pavel Hapal jednal o angažmá v Baníku Ostrava, který však před ním nakonec upřednostnil Pavla Vrbu, jenž je podepsán pod jeho posledním titulem.

Bývalý trenér slovenského národního mužstva by však na ocet zůstat neměl. Jak zaznělo na stránkách Deníku Sport, aktuálně by měl vyjednávat o smlouvě s polským klubem Slask Wroclaw, který skončil v uplynulém ročníku na patnácté pozici.

Tento týden se Slack rozloučil s koučem Piotrem Tworekem, který vedl dotyčné mužstvo deset zápasů s bilancí jedné výhry, šesti remíz a tří porážek. "Všichni jsme z předchozí sezony velmi zklamaní. Jak umístění v tabulce, tak styl záchrany jsou hodně vzdáleny představám a možnostem našeho klubu. Rozhodli jsme se, že musíme změnit fungování, proto tým v příští sezoně povede nový trenér," citoval server isport.blesk.cz prezidenta tradiční polské značky Piotra Wasniewského.

Dvaapadesátiletý stratég s minulostí ve Spartě, Baníku, Žilině, Mladé Boleslavi i Senici, jemuž by mohl u našich severních sousedů asistovat Radoslav Kováč, jenž však mimochodem patří spolu s Petrem Radou k hlavním kandidátům na uvolněný post v druholigové Dukle, už zkušenosti s polskou ligou má, neboť vedl v letech 2011 - 2013 Zaglebie Lubin.

Ostatně i dvojnásobný šampion Ekstraklasy z Tarczyński Areny moc dobře zná práci českých odborníků. Ve své době mu veleli Stanislav Levý či Vítězslav Lavička, který měl k ruce Zdeňka Svobodu.

Polovina prvoligových klubů, možná dvě třetiny, jen přežívají, tvrdí Csaplár. Termínová listina mu přijde směšná

Zdroj: isport.blesk.cz