Když Mašlíková začala před půl rokem pod vedením trenéra Martina Svobody měnit své tělo na horu svalů, mnozí ji uráželi, že vypadá jak chlap. Hanka se nedala a svou dřinu a odříkání na své první soutěži bikini fitness zúročila a všem vytřela zrak. V kategorii Beginners získala během sobotního klání zlatou medaili, v Masters pak bronzovou.

Moje půlroční výzva včera skončila a já bych vám všem chtěla poděkovat za stovky gratulací, které mi ještě stále přicházejí, opravdu moc si vaší podpory vážím Jsem šťastná, plná dojmů a taky unavená,“ netajila se po závodech bývalá modelka. 

VIDEO: Rána pro horňáky! Nejvnadnější Miss Lucie Šlégrová už nechce své přírodní pětky

Video
Video se připravuje ...

Rána pro horňáky! Nejvnadnější Miss Lucie Šlégrová už nechce své přírodní pětky Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Na její úspěch reagovaly kamarádky a kolegyně z branže. „Tedaaaa, ty jsi neskutečná. Zlato a bronz! Pecka! Obrovská gratulace,“ popřála herečka Alice Bendová. „Přidávám se opožděně ke gratulacím. Fakt jedno velké wow,“ neudržela se Aneta Vignerová

Hance fandila i bývalá královna krásy Lucie Šlégrová a dokonce se pokusila o podobnou pózovací sestavu. „Vezmete mě příště do družstva?“ tázala se Lucka, která vzápětí dodala, že tím zatahováním břicha málem vypustila duši. 

Jak by jí ale nejeden muž řekl, raději ať své tělo nechá takové, jaké je, aspoň je na co se koukat - přírodní pětky, pěkný zadek...

Fotogalerie
49 fotografií