Ulítlá svatba Martina Zounara: Psi jako družičky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ulítlá svatba Martina Zounara: Psi jako družičky!

Martin Zounar s přítelkyní
Martin Zounar s přítelkyní (profimedia.cz)

Herec Martin Zounar (55) už na svůj svatební den čeká několik let. Svou přítelkyni Kateřinu si měl brát už před třemi lety, ale tehdy jim do příprav zasáhl covid. Teď už se ale jejich veselka začíná konečně rýsovat a dočkáme se i několika bláznivých prvků.

Když museli snoubenci první termín odvolat, byli z toho zdrcení. „Před třemi lety jsme měli už termín, všechno bylo objednané. Kačka měla dva dny před zkouškou šatů. Jenže přišel covid. Veškeré přípravy se zbořily jak domeček z karet,“ svěřil se tehdy Zounar pro deník Blesk.

Zounar otevřel nové divadlo a chystá překvapení: Na Vánoce budu gay!

Video se připravuje ...

Zamilovaný páreček teď nadšeně plánuje, jak bude jejich velký den probíhat. V některých směrech mají oba jasno, například v družičkách. „Seznámili jsme se díky našim pejskům, takže nám půjdou i za družičky, spolu s našimi dcerami Claudií a Sofií,“ pronesl Zounar.Pro někoho to může znít trochu ulítle, ale na druhou stranu to má své poselství.

KARLOS SHOW a hubnutí: Vinná dieta a roztrhnutý pytlík. Ve hře bylo švihadlo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.