Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Dívka (11) si při masakru na základce rozetřela krev zastřelené kamarádky po tváři: Hrála mrtvou, aby se zachránila

Autor: pma - 
27. května 2022
13:56

Salvador Ramos (†18) v úterý v texaském městě Uvalde vběhl ozbrojený útočnou puškou a navlečený do neprůstřelné vesty do základní školy, kde začal střílet. O život připravil 19 malých dětí a dvě učitelky. Během jeho smrtící palby si jedenáctiletá Miaha Cerrillová snažila zachránit život tím, že si na obličeji rozmazala krev své zastřelené kamarádky. I když je Miah v současnosti zdravotně v pořádku, trauma z Ramosova útoku si zřejmě ponese celý život.

Teprve jedenáctiletá dívenka Miah Cerrillová prokázala v úterý ohromnou duchapřítomnost. Během vražedného řádění Salvadora Ramose (†18) na základní škole v texaském městě Uvalde ji napadlo, jak si zachránit před střelcem život.

Podle britského deníku Daily Mail si dívka potřela obličej krví své postřelené spolužačky. Následně Miah spolužačku rychle zalehla a předstírala, že jsou obě po smrti. V tu chvíli ještě spolužačka dýchala, avšak otec Miguel Cerillo později potvrdil, že zraněním podlehla a zemřela.

Dívka trpí záchvaty paniky

Miah tragédii přežila. V oblasti krku a zad jí zůstaly úlomky kulek a dívka musela být hospitalizována v nemocnici. V současné době je dívenka v bezpečí domova, ale na hrůzy, které viděla, už asi nikdy nezapomene. Po propuštění z nemocnice byl stav dívky poměrně dobrý, avšak k večeru si zřejmě naplno uvědomila, co se jí stalo, a začala mít záchvaty paniky.

„Myslím, že se pro ni najednou vše stalo skutečností. Jsme doma a ona jen pláče a má záchvat paniky,“ přiznala matka Miah. Podle výpovědi rodiny měla jedenáctiletá dívenka dokonce prosit svého otce, aby si k sobě vzal zbraň, protože „si pro ně Ramos přijde“. „V tuto chvíli se musíme jen modlit a prosit Boha, aby nám pomohl překonat tuto hroznou situaci. Vím, že je to traumatizující, a když tím prochází 11letá dívka, nedokážu si představit, co cítí,“ popsala ztrápená matka.

Osudný den Miah přišla do školy kvůli návštěvě lékaře o hodinu později. Ale ani to ji ale před řáděním vraha neuchránilo. Dívenka díky zachování chladné hlavy hrůzy sice přežila, ale trauma bude mít zřejmě po zbytek života. 

Video  Členové církve zemřeli při velké nehodě v Texasu: Nepřežilo 12 lidí.  - Reuters, Matěj Šrám
Video se připravuje ...

ingmaria ( 28. května 2022 04:52 )

Současně režim a Kongres, v jehož čele stojí, nalil do nacizované Ukrajiny zbraně a munici v hodnotě miliard dolarů, aby vedla zástupnou válku proti Rusku.
Zahrneme-li všechny kategorie – včetně černých rozpočtů s otevřenou šekovou knížkou, skrytými před zraky veřejnosti – utrácejí USA za militarismus a vedení válek tolik jako zbytek vyspělého světa dohromady.
Globální impérium základen Pentagonu je platforma pro věčné vedení válek v době, kdy hegemon USA vynalezl jediného nepřítele.
Po druhé světové válce žádný neexistoval – ani Rusko, Čína, Írán ani žádný jiný.

ingmaria ( 28. května 2022 04:52 )

Hromadná střelba v Buffalo ve státě New York 14. května byla poslední z příhodně načasované série falešných vlajek vyrobených v USA před listopadovými volbami.
Vzhledem k tomu, že je vysoce pravděpodobné, že republikáni znovu získají kontrolu ve Sněmovně reprezentantů a Senátu kvůli prudce rostoucí inflaci, ekonomické slabosti a celkově výrazné opozici vůči politice Bidenova režimu, chtějí nedemokratičtí demokraté toto téma změnit.
Bylo to, co se stalo v Uvalde 24. května, tak jak bylo hlášeno, nebo to byla poslední ze série státem podporovaných falešných vlajek?
Porota je v této otázce hodně mimo.
Pokud dojde před listopadem k dalším incidentům typu Uvalde, nebo jiným podezřelým událostem, mohou být špinavé ruce 'nedemokratú' za snahou odvrátit pozornost veřejnosti od prudce rostoucí inflace, ekonomické slabosti, rostoucí potravinové nejistoty, rostoucí nezaměstnanosti, která bude jistě následovat, atd. se vším výše uvedeným: index mizérie míří výš.
"Věci jsou zřídkakdy takové, jak se zdají být."
Neberte nic od 'říše lží, a jejích tiskových agentů v MSM za nominální hodnotu.
Je velmi pravděpodobné, že realita je zcela odlišná od toho, co tvrdí.

Citronel ( 27. května 2022 14:51 )

Vždy se při nějakém neštěstí v Americe najde nějaký hrdina, který by měl jít ostatním příkladem, vždy, to se našla jen tato dívka?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání