Zavřít reklamu

Jak si možná vzpomínáte, před pár měsíci uvedl Samsung na scénu světově první 200MPx fotosenzor ISOCELL HP1. Nyní k němu vydal propagační video, v němž vyzdvihuje jeho hlavní výhodu.

Záměrem nového videa je ukázat schopnost 200MPx senzoru zachovat vysokou míru detailů. Vzhledem k tomu, že jej zatím žádný telefon nepoužívá, Samsung jím osadil prototyp smartphonu a pomocí obří čočky pořídil detailní fotku roztomilé kočky.

Její 200MPx snímek byl poté pomocí průmyslové tiskárny vytištěn na obrovské plátno (konkrétně s rozměry 28 x 22 m). To bylo vyrobeno sešitím dvanácti samostatných kusů o velikosti 2,3 m a následně pověšeno na gigantickou budovu. Nutno říci, že číča se na tak velkém plátně vyjímá opravdu skvěle.

Z videa vyplývá, že ISOCELL HP1 umožňuje pořizovat snímky s velkým množstvím detailů a poté je přiblížit bez ztráty detailů. Jako první by měla senzor používat vlajková loď Motorola Edge 30 Ultra (známá také pod názvem Motorola Frontier), jejíž představení se očekává v červnu nebo červenci letošního roku.

Nejlepší fotomobily koupíte například zde

Dnes nejčtenější

.