Correa není spokojen se svou rolí, zvažuje odchod z Atlética

28.05.2022, 14:50
Aktuality
Ángel Correa (© AFP)
Ángel Correa má za sebou nejgólovější sezonu v dospělé kariéře, paradoxně se mu ovšem dostávalo menšího vytížení než v předchozích letech. I proto se nyní rozhlíží po možnostech, kde by se mu dostalo důležitější role.

Argentinský útočník napříč soutěžemi nastřílel třináct branek a na dalších šest nahrál a spolu s Luisem Suárezem se dělil o pozici nejlepšího střelce týmu. Uruguayský veterán sice madridský celek opouští, i tak by se však Correa musel prát s velkou konkurencí.

Vždyť už v uplynulé sezoně naskočil v základní sestavě jen ve třech z deseti utkání Ligy mistrů a v LaLize odehrál jen něco přes polovinu minutáže. Tyto počty se mohou v příštím ročníku ještě snížit, neboť letos sedmadvacetiletý hráč profitoval i ze zdravotních trablů Joãa Félixe, Matheuse Cunhy a Antoina Griezmanna.

Odchovanec San Lorenza ze svého mládežnického klubu zamířil do Atlética uprostřed sezony 2014/2015 jako devatenáctiletý. Hned od další sezony se stal důležitou částí plánů Diega Simeoneho, do pozice opory se však nikdy nevypracoval. Ve 329 odehraných zápasech v červenobílých barvách nastřílel 59 gólů, na dalších 53 přihrál. S týmem oslavil vítězství v LaLize, Evropské lize a evropském Superpoháru.

Autor: Martin Vejdělek / football-espana.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Ragnar Lothbrok

Byla by to dobrá alternativa pro arsenal?

Reagovat
Seydou Doumbia

Taky mě akorát napadl Arsik.

Reagovat
LAM

Proč by chodil do horšího?

Reagovat
Seydou Doumbia

Bo v Atléticu není spokojen a na vyloženě top klub nemá?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Děkuju za tvuj velice obohacující a informativní komentář

Reagovat
DreamTeam

Možná by se chytnul,ale Asi bude chtít někam,kde se hraje liga mistrů.

Reagovat
Kmonda7

Podle mě zůstane, v příští sezoně dostane příležitostí dost a styl Atletika mu sedí.V klubech, kde se hraje LM, by bojoval s velkou konkurencí a nemusel by se prosadit.

Reagovat
Bandita_Harry

Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele