InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnická párty pro děti s kreativními aktivitam

    pátek 26.4 15:00 - Knihovna, Blatná

  • Pecha Kucha Night: Práce jako na kostele – série krátkých přednášek

    pátek 26.4 20:00 - Kostel Narození Panny Marie, Vodňany

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lhenice musely v Sousedovicích otáčet skóre

SOUSEDOVICE - Srovnáno, možná ale jenom do zítra... Fotbalisté Lhenic se bodově dotáhli na béčko strakonického Junioru, které vede skupinu B nejnižší krajské soutěže. Poslední květnovou sobotu uspěli na hřišti Sousedovic, které v minulém kole jako první podlehly Sokolu Stachy a od začátku bylo vidět, že to chtějí napravit. Ve 35. minutě je poslal do vedení Pavel Masák, ale Lheničtí dokázali za sedm minut vyrovnat, když nařízenou penaltu proměnil Jakub Beran, a o tom, že všechny body poputují na konto celku z Prachaticka, rozhodl v 59. minutě David Trojan. V závěru se na hřiště podíval i trenér Ivo Čech (51), jehož svěřenci rozhodně boj o prvenství nevzdávají.

23. kolo I. B třídy (sk. B), sobota 28. května:

FC Znakon Sousedovice - SK Lhenice 1:2 (1:1).

Branky: 35. Masák - 42. Beran z pen., 59. Trojan. Rozhodčí: Vejčík - Kotnauer, Ficko. ŽK: 1:2 (40. F. Duba - 82. Beran, 88. Jedlička). Přihlíželo 100 diváků.

Sousedovice: Frýda - Hrach, Brož (80. M. Rataj), O. Rataj, Fábera, F. Duba, Marcinko, Vaněček, Křiváček, L. Duba, Masák.

Lhenice: Dvořák - Dominik Kiš (62. Jedlička), Tůma, David Kiš, Trojan, Mrkvička (90. Čech), Rosa, Beran, Máčl (88. Vincik), Prenner, Mahák.

Pokud rezerva Strakonic zvítězí zítra v Cehnicích, bude mít na čele tabulky opět tříbodový náskok a poté se střetne se slabšími soupeři (Husinec, Dražejov a Stachy). Lhenice přivítají Střelské Hoštice, zavítají do Cehnic a na závěr doma změří síly s Husincem.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace