Linda je nejstarší dcerou Davida Matáska a její matka je kreativní producentka Simona Matásková, která stojí za úspěchy talk show Jana Krause. I když se Linda na konci roku 2018 stala maminkou dcery Sofie, s partnerem Ondřejem Swaczynou si ANO řekli až o víkendu, a to v Českém Krumlově. 

Oficiální obřad byl na úřadě, ale velmi neformální – nevěsta se ženichem měli kalhoty, košili a tenisky, to samé rodiče a svědci, ale samotná svatba s knězem, který přiletěl vrtulníkem, jež pak proběhla na zahradě v 15 hodin, se už bez nastrojené nevěsty, ženicha a svatebčanů neobešla. 

Linda měla nádherné šaty ve smetanovém nádechu doplněné o bílý krajkový závoj, ženich se ukázal v černém obleku s vázankou a nejrozkošnější byla jejich dcera Sofie. Bílé šatičky, vlasy spletené do copánků a ozdobené věnečkem nesla rodičům novomanželům prstýnky.

Po focení se všichni přesunuli do restaurace Depo v Českém Krumlově. Svatební hostina začínala až v 18 hodin a byla v tzv. boho stylu, prostírání doplněné o luční kvítí, svíčky, svícny... Po jídle se krájel dort a následoval zábavný program.

VIDEO: Krásná SuperStar Emma Drobná: Druhý domov na Ibize a tajná svatba?  

Svatba století s názvem „white rich people wedding“ (svatba bílých bohatých lidí, pozn.red.) za námi. Všem strašně děkujem, byla to stoprocentně nejubrečenější svatba, na který jsem kdy byla. Cejtím strašnou lásku, ve který jste vy všichni, co tam včera byli. Jste naše rodina, kterou jsme si vybrali, všechno bylo přesně tak, jak jsem si to před 20 lety vymyslela. A to je takový štěstí a radost vidět, že za těch 11 let jsme vybudovali něco, na co jsem snad ještě víc pyšná než na nás dva. A nejvíc je samozřejmě taky naše rodina, hlavně moje máma a Štěpánka, bez který by to bylo poloviční. Dva dny plný radosti, děkuju,“ napsala na sociální síť dcera seriálového Poldy. 

Ani ten nechyběl na svatbě, i když od rozvodu s matkou Lindy se David stihl ještě dvakrát oženit a zplodit další tři děti. Z prvního manželství s Evou Turnovou, basistkou skupiny The Plastic People of the Universe, neměl žádné. Ale s již zmíněnou druhou manželkou Simonou má právě Lindu, se třetí ženou Kateřinou zase zplodil dceru Marii a syna Benjamina a se čtvrtou manželkou má pětiletého syna Antonína. 

Fotogalerie
44 fotografií