Užijte si letošní pražské kulturní léto netradičně

Společnost S.L.T. Media se rozhodla letošní letní sezónu zpestřit netradičním kulturním zážitkem s názvem Divadelní Lázně. Ve skutečnosti se jedná o letní divadelní festival, který se bude od začátku července až do konce srpna konat v pražských Žlutých lázních. Diváci tak budou mít možnost shlédnout celou řadu špičkových divadelních představení v netradičním uvolněném prostředí proslulé pražské plovárny.

„Naším cílem je přiblížit divadelní zážitek všem a to netradiční formou v pohodovém a zábavném prostředí tak, aby se stal letní inspirací nejen pro jednotlivce ale i celé rodiny,“ říká Jiří Štorek, hlavní producent divadelního festivalu.

Divadelni Lazne

A že se bude jednat o léto velmi zábavné, o tom svědčí skvělý repertoár festivalu. „Vybrali jsme hlavně komediální představení, prostě kvalitní divadelní kusy se známými herci,“ doplňuje Štorek.

Diváci tak budou mít možnost vidět v představeních známé tváře jako je: Jan Čenský, Vilma Cibulková, Jana Boušková, Petr Nárožný, Jan Šťastný, Jana Švandová, Valérie Zawadská a mnoho dalších. Navíc se v rámci vstupného mohou po skončení představení zúčastnit taneční párty v přilehlé Tančírně, s hity 80tých a 90tých let. Jednotné vstupné na úrovni čtyři sta korun je také velkým lákadlem, k dispozici budou i permanentky.

Divadelni Lazne

„Jsem tímto konceptem naprosto nadšená, užívat si nádherné letní večery v krásném prostředí pražské plovárny Žluté lázně a k tomu mít ještě možnost pobavit našimi skvělými komediemi co nejvíce diváků,“ říká nadšeně o festivalu herečka Vilma Cibulková.

„Mnoho, především mladých lidí, se v dnešní době do klasických divadel nehrne, možná je to i tím, že konvenční divadelní prostředí je již tolik neoslovuje. Pokud tedy budou mít možnost shlédnout špičkovou divadelní hru v šortkách a žabkách, možná je divadlo znovu opět přitáhne,“ sdílí svůj názor na netradiční festival herečka Jana Boušková.

Divadelni Lazne

Letošní letní sezóna má tedy rozhodně co nabídnout, navíc kultura potřebuje podpořit, proto neváhejte a vydejte se od června do netradičních Divadelních Lázní! Lístky na představení jsou již v předprodeji. Více informací získáte na webových stránkách festivalu: www.divadelnilazne.cz

Přehled představení v rámci Divadelních Lázní

· V Paříži bych tě nečekala, tatínku – 11.07.2022 od 20hodin

· Nejstarší řemeslo - 12.07.2022 od 20hodin

· Láska a párečky - 18.07.2022 od 20hodin

· Když se zhasne - 19.07.2022 od 20hodin

· Mlčeti zlato - 02.08.2022 od 20hodin

· Fantastická žena - 09.08.2022 od 20hodin

· Bosé nohy v parku - 22.08.2022 od 20hodin

· Rukojmí bez rizika - 23.08.2022 od 20hodin

· Královny - 29.08.2022 od 20hodin

· Sylvie - 30.08.2022 od 20hodin

Detailní přehled programu:

https://www.divadelnilazne.cz/Program.html


Komentáře

Holkometr

Jak to vidí ostatní?
14432
17499