Sleduj nás

„Sázím na svého člověka!“ – Veterán Stephen Thompson předvídá duel Teixeira vs. Procházka

„Sázím na svého člověka!“ – Veterán Stephen Thompson předvídá duel Teixeira vs. Procházka
Stephen Thompson moc dobře tuší, kdo odejde jako vítěz hlavního zápasu singapurského turnaje UFC 275.

Uznávaný devětatřicetiletý veterán, který brázdí divoké vody divize velterové váhy, se zaměřil na titulový souboj, kterého se dočkáme už 11. června.

Do něho zasáhne i český zástupce Jiří Procházka, jenž bude mít historickou šanci stát se prvním Čechem, který kdy v UFC držel mistrovský opasek.


Papírové předpoklady hovoří v Jirkův prospěch, ovšem realita kolikrát dokáže být jiná. A právě na tento fakt poukazuje slavný „Wonderboy“.

„Tahle bitva podle mě může dopadnout pouze dvěma způsoby. Buďto Jirka vyhraje na KO, nebo Glover na submisi. Jinak to nevidím. Nepředpokládám, že to dojde na body,“ hovoří Thompson.


„Pokud se mám k někomu přiklonit, tak si vybírám Glovera. Jednak bojuje za mou generaci starých mužů (směje se) a jednak věřím v jeho silnou zem,“ předpovídá.

„Vezměte si, kolik lidí už proti Gloverovi bylo favoritem. Anthony Smith, Thiago Santos ani Jan Blachowicz se proti němu na nic nezmohli,“ uvedl Thompson.

„Myslím si, že je Teixeira tak dokonale takticky vyvinutý, že dokáže rozumem tento zápas vyhrát,“ sází na Brazilcovu prvotřídní zem.


Další články