Českým šoubyznysem hýbe skandál! Jak se dostal Vodochodský k roli Sepešiho?

Před několika týdny vyšel na světlo světa snímek Iveta, kde si hlavní roli zahrál i syn Ivana Vodochodského, Vojtěch. Jak se k ale k roli dostal?

Krátká série Iveta, kde si zahráli ústřední dvojici Anna Fialová a Vojtěch Vodochodský, vzbudila rozporuplné ohlasy. Minisérie, která mapuje pěvecké začátky Ivety Bartošové a tragickou smrt Petra Sepešiho, nenadchne ani neurazí, ale mnohem více se nyní řeší, jak se k roli dostal mladý Vodochodský.

Syn známého herce Ivana Vodochodského nyní prorazil svoji snad první velkou rolí a kvůli tomu se právě nabízí otázka, jak se k roli dostal. Podle webu Naše hvězdy by za tím mohly být i tajné machinace v televizi, protože se jeho otci začalo opět na obrazovkách dařit a jde z role do role.

Není pak žádným tajemstvím, že mnohdy stačí na pár místech v šoubyznysu zatahat za ty správné nitky a role je na světě. V Česku s tím máme zkušenosti a mnoho dětí slavných rodičů tak mohlo rozjet kariéru bez potřeby konkurzů. Jak je to ale v tomto případě, zatím není známo.

Zdroj: nasehvezdy.cz, Instagram