Narodili jste se ve znamení Vodnáře? Přečtěte si, jaká je Vaše povaha, schopnosti, klady i zápory

Narodili jste se ve znamení Vodnáře? Přečtěte si, jaká je Vaše povaha, schopnosti, klady i zápory
Lidé ve znamení vodnáře jsou krásné osobnosti. O tom svědčí i celá jich charakteristika, kterou vám přinášíme v dnešním článku. Přejeme příjemné čtení!

Datum: 19. ledna – 18. února

Prvek: Vzduch

Vládnoucí planeta: Uran

Vlastnosti:

  • Záměrně esoterický
  • Nedělá pocity, jen pojmy
  • Ve skutečnosti věří konspiračním teoriím
  • Miluje spíše lidstvo jako celek než jednotlivce
  • Vždy se cítí jako vyděděnec
  • Fetišizuje osobní svobodu

Slavní vodnáři:

  • Virginia Woolfová
  • Frederick Douglass
  • Michael Jordan
  • Yoko Ono

Jaký typ člověka je Vodnář?

Vodnáři jsou archetypální vyděděnci. To ale neznamená, že jsou to samotáři. Ve skutečnosti se jim daří ve velkých skupinách, okouzlí vás svým svérázným smyslem pro humor, zaujmou vás zábavnými fakty o historii brček na jedno použití nebo vás přesvědčí, abyste se připojili k jejich čtenářské skupině.

Odcizení, které pociťují, si často způsobují sami – je to spíše důsledek jejich kolenovitého protivenství než nedostatku sociální inteligence. Snaží se být divní. Věší na zeď slupky od grapefruitů a říkají tomu umění, předstírají, že se jim ve skutečnosti líbí hluková hudba, své vnitřní monology nasycují slovy SAT.

Inteligence pro ně znamená schopnost formulovat co nejnepopulárnější názor. Kdyby byli bílé ovce, obarvili by si vlnu na černo, jen aby dokázali, že mají pravdu. Jsou předurčeni k tomu, aby žili svůj život v přímém protikladu k současnému světu. Ve skutečnosti jsou tvůrci světa. V jejich hlavách existuje celý vesmír a tento vesmír se řídí vlastní logikou, která se nezapisuje do reality. Nejsou to lháři. Jsou to utopisté. Nejsou chladní. Jsou racionální. Emoce jsou pro ně jen díry v jejich idealistických nádobách. Proč podléhat citlivosti, když je třeba získat tolik vědomostí, vyřešit tolik problémů, vymyslet tolik světů?

Vodnáři neustále podstupují malé zkoušky. Žijí svůj život jako jeden velký vědecký experiment, využívají prvek překvapení ke sběru reakcí a vytváření teorií o složitostech lidské povahy. Jsou to chodící abstraktní umělecká díla, která boří tradiční perspektivy naprostým ignorováním konvencí. Jsou to mučedníci za věc lidskosti a jejich jediným požadavkem je svoboda.

Jak svést Vodnáře

Choďte kolem sebe s blazeovaným výrazem, jako by se svět kolem vás odehrával jen tak, bez vašeho svolení. Možná si nechte udělat podivný účes. Pošlete jim odkaz na gregoriánský chorál. Řekněte jim, že vám tato píseň připomíná je. Zůstaňte vzhůru do šesti do rána a mluvte o systému a vaší společné nenávisti k němu, aniž byste kdy upřesnili, co tím vlastně myslíte.

Je těžké chodit s Vodnáři?

Vodnáři jsou vznešení filozofové, kteří si seznamování prohlížejí z vrcholku hory. Vše, co vědí o lásce, se naučili z mnoha přečtených knih. Láska je pro ně jen praktická teorie. Filozofická úvaha. Propojení myslí. Žádný spěch na hlavu. Žádná teplá krev není potřeba. Je to věda. Je to chemie. Je to psychologický fenomén.

Jak se Vodnář zamiluje?

Vodnáře přitahuje inteligence. Inspirace je pro ně romantickou jiskrou. Sdílení stejného smyslu pro humor je totéž co spojení. Nemusí je nutně přitahovat lidé, kteří sdílejí jejich zájmy, protože v nich existuje část, která jejich zájmy nesnáší, ale přitahují je lidé s výklenkovými zájmy, kterým plně nerozumějí.

Vodnáři jsou závislí na tom, aby lidem přišli na kloub. Chtějí se o vás něco dozvědět. Ne o vašich pocitech nebo o vašem dětství. Ne o vašem psychologickém a emocionálním složení, ale o faktech, která znáte, o zajímavých zkušenostech, které jste zažili, o názorech, které jste si vytvořili.

Tyto informace používají k tomu, aby vás vykreslili jako idealizovanou karikaturu, kterou si mohou pověsit do muzea všech svých minulých i současných vztahů ve tvaru srdce.

Vodnáři chtějí být přijímáni pro své výstřednosti, ale těžko se smiřují s tím, že jejich partneři neodpovídají jejich idealizovaným portrétům.