„Na letní festivaly mě prý nechtějí pro mé občanské aktivity. Dobře. Pokud si mám vybrat mezi pocitem zodpovědnosti a hraním, vybírám si zodpovědnost. Hrát budu i nadále v klubech, které se nepo**aly z toho, že Nvotovou hejtuje ta rusofilní a fašistická polovina Slovenska,“ napsala rozčilená hudebnice na svůj instagramový profil, aby informovala fanoušky.

Nvotové, která se nijak netají svými politickými názory, v poslední době leží na srdci celá řada věcí. „Jasně, začíná léto, pivko, slunce, hopsavé melodie. Nač se zatěžovat krizemi. Vždyť jsme tolik trpěli. Co na tom, že za humny je válka, planeta je úplně v p**eli a na naši politickou scénu se vrátí gauneři, pokud budeme ticho. Přichází léto, byla korona, máme právo nemyslet na nic špatného. Hopsasa,“ rýpla si do odpůrců. Dodala, že si sice tohle léto moc nezahraje, aspoň si ale může říct, že udělala všechno, co bylo v jejích silách.

Namísto festivalů pláuje zpěvačka klubovou „minišňůru“ po Prešově, Košicích, Popradu a Banské Bystrici. Do své hudby ale prý občanské postoje nepouští. Muzika je pro ni osobní a intimní. 

„Jsem hrdá na to, že mě lidé se xenofobními, rasistickými, fašistickými, homofobními a zamindrákovanými hlavami hejtují. Omalovánka se vybarvuje sama. Stačí se dívat,“ dodala. 

Když se pak jedna fanynka zeptala, o jaké festivaly jde, odpověděla jí Nvotová, že to teprve bude muset zjistit. „Mám tuto zprávu od manažera jako odpověď na otázku, proč v létě nehraju,“ vysvětlila. 

VIDEO: Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku?

Video
Video se připravuje ...

Dcera Šiškové si vzala hvězdu z Hollywoodu! A skandál na Slovensku: Osahával Kramár maskérku? Blesk TV

Fotogalerie
56 fotografií