Dorota Nvotová má stopku pro festivaly! Zpěvačka zuří

Mladá zpěvačka Dorota Nvotová – dcera herečky Anny Šiškové (61) a hudebníka Jaroslava Filipa (†51) se rozhodně nebojí vyslovit svůj vlastní názor. Ale na letních festivalech má za to stopku? Je to fér nebo až přes čáru?

„Na letní festivaly mě prý nechtějí pro mé občanské aktivity. Dobře. Pokud si mám vybrat mezi pocitem zodpovědnosti a hraním, vybírám si zodpovědnost. Hrát budu i nadále v klubech, které se nepo**aly z toho, že Nvotovou hejtuje ta rusofilní a fašistická polovina Slovenska,“ napsala rozčilená hudebnice na svůj Instagram, aby informovala o situaci své fanoušky.

Podle deníku Blesk Nvotové v poslední době leží na srdci celá řada věcí. „Jasně, začíná léto, pivko, slunce, hopsavé melodie. Nač se zatěžovat krizemi. Vždyť jsme tolik trpěli. Co na tom, že za humny je válka, planeta je úplně v p**eli a na naši politickou scénu se vrátí gauneři, pokud budeme ticho. Přichází léto, byla korona, máme právo nemyslet na nic špatného. Hopsasa,“ nenechala se vyvést hudebnice svými odpůrci.

Jsem hrdá na to, že mě lidé se xenofobními, rasistickými, fašistickými, homofobními a zamindrákovanými hlavami hejtují. Omalovánka se vybarvuje sama. Stačí se dívat,“ dodala Dorota s tím, že se namísto velkých festivalů vydá na turné po menších klubech, které její svobodné vyjádření tolerují.

Zdroje: Blesk, Instagram