V Jílovém se můžete v sobotu těšit na Letní slavnosti a na Den dětí. Bohatý program na Vás bude čekat u místního zámku. Na náměstí budou kolotoče
Ilustrační snímek, foto: redakce
Děčín

Jílové - V sobotu 4. 6. 2022 od 14 -24 hodin můžete navštívit Letní slavnosti v areálu Jílovského zámku. Těšit se můžete na bohatý program. Čeká na Vás Muzikohraní, retro výstava, Magda Malá (14:00 a 15:15), Minami (16:45), Milan Peroutka a Perutě (18:30), UXB (20:15), historická vozidla, JAWA TOUR Děčín - velorexy, motorky, Chůdadlo - cirkus, busking, divadlo a také prodejní stánky na nádvoří zámku.

Na Mírovém náměstí budou kolotoče a další pouťové atrakce. V provozu budou: Čtvrtek a pátek cca od 14 do cca 20 hodin, sobota cca od 10 do nočních hodin (dle programu slavností) a neděle od cca 10 do cca 19 hodin... (dle počasí a zájmu lidí). Čeká Vás i novinka s názvem Simulátor - kino 4D.

Pořadatelem slavností je město Jílové. Vstupné je zdarma.

0206slavnosti

0206slavnostidva

0206slavnostipet

0206slavnostitri

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru