Zdeněk Žák se ukázal s krásnou dcerou ve společnosti. Nejeden muž se za ní ohlédl

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
zdenek zak
Zdroj: Nextfoto

Herec Zdeněk Žák má na svém kontě řadu významných rolí, v počtu dětí ale o moc nezaostává. Celkově je otcem pěti potomků. Na všechny své děti je náležitě hrdý. Nedávno se dokonce po boku jedné ze svých dcer ukázal ve společnosti. Krásnou dceru Zuzanu by mu mohl kdekdo závidět.

První dcera se po boku svého tatínka objevila už před několika lety. V roce 2015 zaujala média původně jako neznámá dívka, která se objevila po hercově boku. Později deník Blesk informoval o tom, že jde o jeho dceru. Upozornila tehdy také na její dokonalé křivky a vyvinutý hrudník.

O dva roky později pak vzal herec do společnosti nejen svou ženu, ale i dvě ze svých dcer. Jedna z nich se dokonce objevila po boku přítele. Tehdy to vypadalo, že s ním má Žák skvělé vztahy, očividně tak vkus svých dcer nijak nezpochybňuje a je na jejich rozhodnutí hrdý.

Tentokrát v modrém

Na poslední akci, kde se Žák ukázal, zdravil vesele všechny své přátele a oplýval dobrou náladou. Není se ani čemu divit, společnost mu dělala mladá kráska, na kterou si nejspíš řada mužů dělala zálusk. On si ji ale pohlídal, přece by nedopustil, aby jeho dceru okouzlil první mladík, který se na ni hezky podívá.

Zatímco herec oblékl pruhovanou košili a černé sako a náprsní kapsičku vyplnil podle svého zvyku propiskami, jeho dcera dorazila v modrých šatech a doslova zářila do všech stran. Ve výrazné barvě byla k nepřehlédnutí a nejeden muž se za ní jistě ohlédl.

zdenek zak

Zdroj: Profimedia

Je vidět, že k sobě mají blízko. Na snímcích se dvojice usmívá a akci si bezpochyby užila společně s dalšími účastníky. Rodinné pouto je z fotek doslova cítit a někteří by možná řekli, že má dcera tak trochu tatínkův úsměv. Není to nejspíš naposledy, co se spolu někde ukázali.

Kvůli dětem se odstěhoval na venkov

Už v minulých letech Žák dokázal, že je pro něho jeho rodina vším. Deníku se svěřil, že kvůli alergii dvou dcer se na čas odstěhovali s manželkou na venkov na čerstvý vzduch. Tam si uvědomili, že jim Praha už nijak nechybí a rozhodli se věnovat novému životnímu stylu.

„Máme koně, o které se stará moje žena, protože mně už ubývá sil. Ale miluju psy. Mám fenku německého ovčáka, chodím s ní na cvičák, děláme zkoušky, a to mě moc baví. Také jsem začal včelařit. Mám pět včelstev,“ svěřil se. Nakonec se ukázalo, že právě děti ho dovedly k této nové zálibě.

Zdeněk Žák byl dvakrát ženatý, nikdy ale neměl tendenci svým vlastním dětem nadržovat. „Ne. Naopak jsem třeba nejmladší dceru Zuzanku vychovával tak, aby si nemyslela, že je něco víc. Všechny dcery spolu vycházejí výborně. Už to nejsou žádné děti,“ svěřil se závěrem.

Zdroj: Blesk, Profimedia

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články