Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Páník a spol. v Karviné skončili, ve druhé lize povede tým Hejdušek

Pád do druhé ligy znamenal v Karviné konec trenéra Bohumila Páníka a jeho realizačního týmu. Cestu za návratem mezi tuzemskou fotbalovou elitu tak odstartuje tým pod vedením kouče Tomáše Hejduška. Dvaačtyřicetiletý trenér, který za aktivní kariéry hrával obránce nebo záložníka, nyní vedl v MSFL rezervu Baníku.

"Sázíme na neokoukaného pracovitého trenéra s perspektivou. Tyto atributy Tomáš Hejdušek splňuje. Za celý klub přeji novému trenérovi hodně štěstí a úspěchů," řekl sportovní ředitel klubu Lubomír Vlk.

"Jsem náročný trenér. Nejde jen o taktickou stránku, ale především o silovou a kondiční. To je nezbytnost," uvedl Hejdušek, jehož realizační tým bude teprve určen v příštích dnech. Nový trenér se s karvinskými hráči potká poprvé na startu letní přípravy 13. června.

Hejduškův předchůdce Páník, s nímž skončili také asistenti Jan Somberg a trenér brankářů Branislav Rzeszoto, působil v Karviné od loňského října. Ani jemu se však nepodařilo v dalším průběhu vytáhnout Slezany z posledního místa ligové tabulky, a ti po šesti sezonách v nejvyšší soutěži sestoupili.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články