Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Největší hity od Queen budou slyšet v Praze! Velkolepá show míří do Holešovic

V Praze bude koncert Queenů: Zahraje ho symfonický orchestr
Zdroj: Se souhlasem Květa Havelková, Queen Productions Ltd., koláž eXtra.cz
+ Další fotografie
Koncert

V Praze se představí Queen Symphonic: A Rock Band & Orchestra Experience, která je obsazená pěveckými hvězdami londýnského West Endu. Právě tato skupina představí největší hity kapely Queen v doprovodu symfonického orchestru. Akce se podle stránek tipsportarena uskuteční 11. června ve Sportovní hale Fortuna Holešovice. 

Jedinečné spojení symfonického orchestru a živé rockové kapely předvede nejznámější hity ikonické britské skupiny Queen. Na přípravě představení se podílel samotný kytarista Queen - Brian May, který je autorem hitu We Will Rock You. Fanoušci se tak mohou těšit na hity jako Radio Ga Ga, We Are The Champions, Bohemian Rhapsody a další v podání několika desítek hudebníků.

Spojení symfonického orchestru a rockové kapely

„Londýnský West End je tradičně sídlem těch nejlepších divadel a muzikálů, které se v Londýně hrají. Podobně, jako je v Americe Broadway. A právě zpěváci ze super slavného muzikálu We Will Rock You přijedou do Prahy, kde nám v doprovodu symfonického orchestru přiblíží skvělou atmosféru nestárnoucích hitů kapely Queen,“ okomentovala show Květa Havelková z pořádající agentury v tiskové zprávě, kterou má eXtra.cz k dispozici.

Během show se mohou diváci těšit na spojení velkého symfonického orchestru, rockové kapely a také nejlepších muzikálových zpěváků. Akce se uskuteční 11. června ve Sportovní hale Fortuna Holešovice.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy