Zatímco na karlovarském festivalu obřím dekoltem zahajuje, ve Zlíně festival naopak zakončila. V jednom má Jitka prim, žádná z kolegyň jí v dekoltu nemůže konkurovat, takže veškerá pozornost je vždy upřena jen na ni. 

Herečka si je svých předností vědoma a ráda je ukáže. I když někdy je dekolt menší, takže jí vnady přetékají. Jindy zase volnější, a tak ukáže, co jí skutečně příroda nadělila.

Čvančarová je prostě žena krev a mléko, proto není důvod halit své přednosti do modelu a lá abatyše. Naopak, muže její výstřih rozpálí a ženy pukají závistí. 

VIDEO: TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla?

Video
Video se připravuje ...

TO NEJ Z VARŮ: Megaňadra Jitky Čvančarové na zahajovacím večeru: Co o nich řekla? redakce Blesk

„Nejsme stydlínky,“ reagovala pro Blesk na festivalu v Karlových Varech v roce 2017, který zahájila v růžových šatech s obřím výstřihem. Jak mnozí komentovali – nejdřív přišla prsa, pak dlouho nic, pak Jitka a nakonec manžel. 

Na zlínském festivalu nebyla jen jako hvězda, ale především tam působila coby předsedkyně poroty. Když se objevila první den, tak na hlavě měla copánky, ale ty naštěstí během týdne rozpletla a nechala vyniknout svou hustou hřívu. 

Na festivalu se mihla plejáda herců – Pavel Zedníček (72), Karel Heřmánek (74), Dana Morávková (50) i zpěvák Václav Neckář (78) a svoji hvězdu na zlínském chodníku slávy letos pokřtili herci Jan Šťastný (56) a Barbora Seidlová (41). 

Fotogalerie
40 fotografií