×

Další video: Synchronizace menstruačního cyklu v parlamentu! Kdo to Heleně provedl?

Countdown
Zrušit
×

„Opičí neštovice jsou hlavně o reklamě. Američtí politici se předháněli, kdo navrhne Ukrajině více. Pozvání Zelenského do parlamentu může rozdělit společnost.“ – Roman Šmucler

Horké novinky, štiplavé glosy, zajímaví hosté. To je pořad Podtrženo, sečteno, který shrnuje ty nejdůležitější aktuality. Hostem tohoto dílu je docent medicíny a od září 2017 prezident České stomatologické komory Roman Šmucler. Jak reagují významné osobnosti Česka na aktuální události posledních dní?

Zelenskyj promluví k českým zákonodárcům

„Možná že tohle je už maličko pozdě, možná že období projevů už je malinko pryč... A Čechům, kteří tam poslali snad všechny těžké zbraně, co mají, a kteří tam posílají spoustu peněz, asi tu věc není třeba vysvětlit. Může to udělat problém, když to bude v parlamentu, který lidi trochu rozděluje.“ – míní Roman Šmucler s tím, že „v případě ukrajinského prezidenta jde o politika nového typu, který některé věci dělá až moc urputně“.

Kavárna zuří. Kissinger jim rozbil hračky

„Kissinger se narodil kousek za Českou republikou a je to jeden ze dvou nejvýznamnějších světových diplomatů a teoretiků politiky za posledních dvě stě let. Kissinger vytvořil druhou polovinu dvacátého století. Je to génius, profesor na Harvardu. Je to diplomat. A ti přijdou, až se to (válka, pozn.) rozhodne. Chápu, že spoustu lidí říká, že je to pravý opak toho, co je tady u nás doktrína. Jenomže Kissinger je člověk, který tuhle válku předpověděl. Který předpověděl, co ji vyvolá.“ – konstatuje Roman Šmucler.

► Doporučujeme YouTube – Xaver Live.

Šíření neštovic nás překvapilo, máme vakcínu pro každého, uklidňuje Prymula

„On chce říct, že máme vakcínu proti pravým neštovicím, která je ještě uskladněná. To se přiznám, že jsem si se zájmem přečetl. Nevěděl jsem, že jí máme ještě takové zásoby. Zdá se, že tyto neštovice, pokud nedojde k nějaké mutaci – ale to může zmutovat kdejaká choroba kdekoli –, tak by neměly být zásadním problémem. Myslím, že ještě několik kliků a spousta prodané reklamy vedle takovýchto článků a tím to skončí.“ – míní Roman Šmucler.

► Projekt internetové nezávislé televize XTV můžete podpořit zde.

Další komentáře aktuálních dní naleznete v celém díle Podtrženo, sečteno...

roman-smuclerzelenskyjparlamentvalkaukrajinaruskoputinkissingerdiplomaciepolitikageopolitikazahranicni-politika20.-stoletistalinopici-nestovicevakcinamutace-nestovicnemocepidemieockovanicovid-19zdravotnictviroman-prymulapodtrzeno-sectenoxtvxaver
Další videa
Načíst další Paráda! Došli jste až na konec.