InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Bohumil Melichar: Normalizační zpravodajství – komentované pásmo dobových reportáž

    Úterý 23.4 17:00 - Muzeum Středního Pootaví, Strakonice

  • Klub deskových her

    Úterý 23.4 18:00 - Čajovna Na Půdě, Strakonice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lvíčata v Budějovicích nestačila na Anglii, prohru korigoval výstavní střelou Fila

O jediný gól české jedenadvacítky se postaral střídající útočník Daniel Fila (u míče).  V závěru korigoval porážku na 1:2. , Autor: Lukáš Jakubec.

O jediný gól české jedenadvacítky se postaral střídající útočník Daniel Fila (u míče). V závěru korigoval porážku na 1:2.     Autor: Lukáš Jakubec.

ČESKÁ BUDĚJOVICE – Velký fotbalový svátek dnes zažily České Budějovice, na místní fotbalový stadion Střelecký ostrov dorazila ke kvalifikačnímu utkání o postup na EURO U21 jedenadvacítka Anglie, která proti českým lvíčatům nasadila všechny hvězdy hrající nejlepší klubovou soutěž Premier League v čele s Emilem Smith-Rowem, Maxem Aaronsem nebo Curtisem Jonesem. Anglie byla od začátku v dominantním držení balonu a ve 22. minutě se také ujala vedení, když dorážkou pod břevno otevřel skóre právě záložník londýnského Arsenalu Smith-Rowe. Favorit zdvojnásil svůj náskok hned z první akce druhé půle, to pojistil vedení Albionu Jacob Ramsey. Češi se začali výrazněji prosazovat až v poslední půlhodině zápasu. Kontaktní gól už ale přišel pozdě. V 88. minutě se o něj krásnou střelou svou silnější levou nohou postaral a alespoň malou radost budějovickým fanouškům udělal střídající útočník ze Slavie Daniel Fila.

Česká jedenadvacítka v kvalifikaci prohrála teprve podruhé, obě porážky byly s Anglií - u nich 1:3 a dnes doma 1:2. Další zápas naši sehrají v pondělí 13. června v Brně, kam přijede poslední tým kvalifikační skupiny Andorra.

„Ukázali jsme, že máme kvalitu a bojovné srdce, které ale proti Anglii nestačilo. Nějaké šance jsme si připravili, ale efektivita nebyla dostatečná na to, abychom Angličany porazili," řekl trenér Jan Suchopárek v rozhovoru pro Českou televizi.

U21: Česká republika – Anglie 1:2 (0:1)

Branky: 88. Fila – 22. Smith-Rowe, 46. Ramsey. ŽK: 0–3 (Harwood-Bellis, Gibbs-White, Bursík). Rozhodčí: Milanovič – Pavlovič, Piper (všichni Srbsko).

Česká republika: Kovář – Cedidla, Vitík, Donát, Jurásek – Kaloč, Žambůrek – Šulc (46. Karabec), Červ (64. Souček), Kohút (65. Sejk) – Čvančara (73. Fila).

Anglie: Bursík – Aarons, Cresswell, Harwood-Bellis, Johnson – Gibbs-White (82. Gomes), Jones, Garner – Ramsey, Balogun (68. Archer), Smith-Rowe (65. Gordon).

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • Hans 

    Reagovat

     

    Na zápase jsem byl a nestačil se divit co tam předváděla všemi opěvovaná hvězda pan Čvančara.Žádná chuť bojovat o míč,poklusávání na půlce a každý balon co koupil tak odevzdal.Takovou bídu sem opravdu nečekal.Zbytek týmu bojoval a zápas se líbil.

    Vloženo 6.6.2022 14:51:44

    • Ondrej 

      Reagovat

       

      A k čemu je to dobrý, že někdo bojuje, když pak skončí každej centr v autu jako od rádoby hvězdy Juráska...

      Vloženo 6.6.2022 21:18:52

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace