×

Další video: „Na předsedu bych podpořil Jiřího Čunka. Cyrilu Svobodovi bych kritizovaný rozhovor nevyčítal. Pokud se KDU-ČSL nevrátí k tradičním hodnotám, není ostuda odejít.“ – Jan Wolf

Countdown
Zrušit
×

„K pivu si nejprve přivoňte. Malé pivovary nabízí pestrost, báječná věc, zkouší mnoho nových variant. Každý sládek chce na stůl přinést nejlepší chuť.“ – Martin Hložek

Jak chutná to správné pivo – správně ošetřené pivo? Na co si dát pozor, když přijdeme do klasické hospody a chceme mít jistotu, že nám tam dají opravdu něco dobrého – kvalitního? Na tyto a mnohé další otázky odpovídá v pořadu (ne)Bezpečně obchodní sládek značky Gambrinus Martin Hložek.

„Dneska chodí hosté do restaurace, do provozovny za zážitkem. Takže jak poznat kvalitu? Rovnou od vchodu. Když vejdete do restaurace, otevřete dveře a uvidíte za výčepem člověka, který se na vás usměje, pozdraví vás a naváže s vámi alespoň oční kontakt, tak je to parádní.“ – zmiňuje nejprve Martin Hložek.

„Potom když si sednete a podíváte se kolem sebe a podíváte se, jak to pivo vypadá na všech stolech, a když vidíte, že krásně kroužkuje, tak si řeknete: Tak jo, do toho jdu, tady mne to zajímá.“ – doplňuje Martin Hložek s tím, že kroužkování piva znamená následující: „Pokud výčepní správně načepuje do skvěle umyté sklenice pivo, tak vidíte, že má krásně smetanovou hustou pěnu s malými bublinkami. A jakmile tuto pěnu ochutnáte, má příjemnou nasládlou chuť.“

► Doporučujeme YouTube – Xaver Live.

Nato Martin Hložek upozorňuje: „K pivu je dobré si nejprve přivonět, ochutnat. A jestli splňuje vaše preference, tak se do piva pustíte a budete mít krásný pivní zážitek.“

► Projekt internetové nezávislé televize XTV můžete podpořit zde.

martin-hlozeksladekobchodni-sladekgambrinusznacka-gambrinuspivocepovani-pivakrouzkovani-pivajak-osetrit-pivojak-poznat-kvalitni-pivopivovarminipivovarmaly-pivovarrodinny-pivovarpivni-penachut-pivapivovarnictvialkoholicke-napoje(ne)bezpecnextv
Další videa
Načíst další Paráda! Došli jste až na konec.