Reklama:
NOVINKA: Black Dragon Ultra Stim Pre-workout
Extrémní stimulace & maximální soustředění.
Tohle chcete zažít! Více zde.

Sizeandsymmetry Creapure, cesta pro vyšší výkon

Ronnie.cz > Kulturistika a fitness > Suplementace

Toto je komerční sdělení, Ronnie.cz není jeho autorem.

[Text: Jiří Sup] Když se podíváme na pulty výrobců doplňků stravy, tak pravděpodobně nenajdeme účinnější suplement, než je kreatin. Léty prověřený doplněk stravy, který se začal vyrábět synteticky již v polovině minulého století, získává i v dnešní době stále více na oblibě. V dnešním článku se podíváme, jaké výhody skýtá kreatin Creapure® od Sizeandsymmetry. Studie prokázaly, že denní příjem 3 g kreatinu může zvýšit fyzickou výkonnost tam, kde jsou vyžadovány okamžité přívaly energie a nároky na tělo jsou maximální.

Důležité však není jen to, jak účinný je kreatin, ale také to, jak je čistý, a u Creapure® můžeme zcela jistě říct, že je ultračistý!

  • Creapure® je nejčistší kreatin na trhu a ze 100 % se vyrábí ve speciálně navrženém zařízení v Německu. Ne každý kreatin je stvořen sobě rovný a produkty z jiných výrobních závodů obecně nemají srovnatelnou kvalitu.
  • Creapure® znamená konzistentní a špičkovou kvalitu. Každá šarže je před odesláním analyticky zkontrolována. Creapure® je jediný kreatin, který se vyrábí v západním světě, a proto podléhá přísným německým a evropským normám.
  • Každý jednotlivý výrobní krok je průběžně monitorován a dokumentován. To nám umožňuje dosahovat stálé, spolehlivé a nepřekonatelné kvality.

Výsledky a analýza testu kreatinů

Testovány byly kreatinové produktu z celého světa včetně Creapure®. Analýzy všech vzorků ukázaly, že Creapure® je nejčistším zdrojem kreatinu. Kontrolní úřady zesílily svůj dohled nad nutričními složkami, zejména pokud jde o nečistoty. EFSA (Evropský úřad pro bezpečnost potravin) doporučuje, aby kreatinový produkt nepřekračoval:

  • hladiny DCD 50 mg/kg
  • hladiny DHT 3 mg/kg

Graf ukazuje průměrné výsledky 9 různých produktů kreatinu monohydrátu Creapure® a 20 různých generik kreatin monohydrátových produktů. Průměrné množství DCD a DHT nalezené v generických kreatinových produktech výrazně překročilo úrovně doporučené EFSA.

Co sice dávno víme, ale připomeneme si

Kreatin je látka tělu vlastní a potřebujeme ji k regeneraci ATP u maximálně silových a silově vytrvalostních výkonů. Je jednoduše podstatou regenerace té nejrychlejší energie ve svalovém vlákně, která se pro výkon využívá. A proto je tak podstatný právě pro silové a silově vytrvalostní sporty. Dá se říct, že v regeneračním procesu takřka nepostradatelný, a to alespoň v množství 2 g denně. Má tak také možnost oddalovat svalové vyčerpání, když to řeknu v jednoduchosti. Uděláte o 1 - 2 opakování navíc, a to se jak při snaze o maximální sílu, tak i při snaze o svalovou hypertrofii nutně musí projevit pozitivně.

Kreatin je schopen zvýšit objem svalové tkáně, resp. sarkoplazmy ve svalových buňkách, která váže kreatinfosfát jako energetické palivo. Toto "nakynutí" s sebou nese i vyšší objem svalové hmoty, což ocení převážně sportovci v kulturistice a obecně v koordinačně-estetických sportech.

Může mi pomoci kreatin i jinak?

Rozhodně ano, pozitivní vliv je popsán i u vytrvalostních sportů jako prostředek k oddálení únavy nebo jako efektivní bojovník proti úpadku svalové hmoty. Kdybych to tedy měl shrnout, můžeme zde sledovat tato pozitiva:

  • nárůst síly
  • nárůst svalového objemu
  • vyšší regenerace svalové hmoty
  • oddálení vyčerpání během výkonu
  • ochrana svalového glykogenu
  • oddálení překyselení svalů

Nutno zde také poznamenat, že tato pozitiva platí bez ohledu na pohlaví. Takže ano, kreatin by měly brát i ženy, které cvičí silově a snaží se o jakékoliv pokroky v oblasti budování svalové hmoty. Byť by to měl být jen větší zadek nebo kulatější ramena. Svoje uplatnění najde vždy. A nemusíte se bát zadržované vody. Opravdu ne. Ta zadržovaná tekutina se totiž drží ve svalech a většinou Vám opravdu nevadí, že máte větší svaly.

Jak ho tedy použít?

Je to jednoduché. Ty tam jsou doby, kdy jste museli kreatin cyklovat nebo jste ho měli používat v nasycovací a udržovací fázi. Dnes již víme, že můžete kreatin bezpečně brát i dlouhodobě bez toho, aby zatížil Váš oběhový systém, játra nebo ledviny. Dávka 2 - 5 g denně bude tedy adekvátní napříč sporty. Kreatin v čistotě Creapure® od Sizeandsymmetry Vám navíc dá jistotu, že nevyužíváte "laciných" čínských kreatinů. Směle tedy k novým přírůstkům.


Reference:
https://www.creapure.com/de/creapure/wie-wird-die-qualitaet-und-reinheit-von-creapure-gewaehrleistet



Související články:

Diskuse k článku:
Reklama:
Uživatelské jméno:
Heslo:
Text:
...
Upozornit na novou odpověď e-mailem.
Před napsáním příspěvku nepřehlédněte pravidla diskusí. Děkujeme za jejich dodržování.

K tomuto článku není možné vkládat příspěvky.
Odůvodnění: PR článek







Jméno: pamatovat
Heslo:
NOVÉ PŘÍSPĚVKY ČTENÁŘŮmagazínArtur Bartusik: "Tělo všechno sčítá a...
migo (16:58) • Doporučil bych kimchi, vyrobené doma. Mám s ním ty nejlepší zkušenosti a je vhodné práv...
magazínArtur Bartusik: "Tělo všechno sčítá a...
fobo (00:21) • hezky popsáno, mám za zebou vše včetně té těžké operace, a i asi 20ti dalších, jen jsem...
magazínJosef Adlt a Matěj Ryšavý - skládáme...
petrpolak (08:56) • Takovou podobnou anketu jsem udělal tenkrát před natáčením a jména z nich jsem se potom...
magazínJosef Adlt a Matěj Ryšavý - skládáme...
Mikuc (22:03) • Možná udělat nějakou anketu, dotazník, zadat tam jednotlivé kategorie partií a tak, mož...
magazínJosef Adlt a Matěj Ryšavý - skládáme...
petrpolak (09:34) • Ahoooj, děkuju za zpětnou vazbu. Pokud v tomto nebo v prvním díle nepadlo, že finální v...



Erasport, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 29052131, DIČ: CZ29052131 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Erasport, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.
MAGAZÍN OBCHOD AKADEMIE
Vyhledávání:
RSS     Internetový magazín  ::   Sportovní obchod  ::   Fitness TV  ::   Lidé  ::   Diskusní fórum  ::   Fitness akademie