Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Agátě Hanychové zkrachoval další vztah. Jak dlouho byla s fešným chirurgem a jak vysvětlila rozchod?

Agáta Hanychová strávila s přítelem romantický večer v Tatrách.
Zdroj: Se souhlasem Jasná Nízké Tatry
+ Další 2 fotografie
Rozchod

Influencerka Agáta Hanychová (37) si může odškrtnout dalšího chlapa. Po osmi měsících se rozešla se slovenským chirurgem Andrejem Nikovem, jak prozradila webu Super. Důvod rozpadu vztahu zatím neprozradila.

Modelka, moderátorka a influencerka Agáta Hanychová je znovu single! Přitom to není tak dávno, co se tetelila blahem a vedle chirurga Andreje Nikova byla spokojená.

Předsvatební rozhovor s Agátou Hanychovou.

Vztahy Agáty Hanychové

Mirek Dopita

S bývalým americkým fotbalistou se poznala v roce 2010. V roce 2011 se jim narodil syn Kryšpín. O rok později ale padla podezření z nevěry a dvojice se rozešla. Mirek pak léta žil v zahraničí, vrátil se teprve nedávno.

Jakub Prachař

20. 4. 2013 se vdala za celoživotního kamaráda, herce Jakuba Prachaře, 13. 9. 2017 se jim narodila dcera Mia. Manželství bylo oficiálně rozvedeno 18. 9. 2020.

Krátké románky po rozvodu

  • Makléř Zdeněk Turek (říjen 2019 – únor 2020)
  • Kameraman a fotograf Marek Niessner (únor – květen 2020)
  • Producent Tomáš Sobola (srpen – listopad 2020)
  • Truhlář Adam Raiter (prosinec 2020 – březen 2021)
  • Podnikatel Jan Loskot (březen - červenec 2021)
  • Podnikatel Jiří Heller (několik měsíců, cca srpen - říjen 2021)
  • Lékař Andrej Nikov (podzim 2021 - květen 2022)
Třetí dítě a další rozchod
  • Jaromír Soukup /(duben/květen 2022 - září 2023), důvodem mělo být dusno a psychický teror, který měl podnikatel údajně vyvolávat kvůli potížím ve svém podnikání.
    Agáta se v dubnu 2023 stala potřetí maminkou, porodila dceru Rozárku.

Druhá svatba

  • Krátce po rozchodu se Soukupem padá znovu do náruče Mirka Dopity, toho si bere za druhého manžela v Roztokách u Prahy v pátek 29. 12. 2023.
Více o tématu

Web eXtra.cz jako první přišel před osmi měsíci na to, kdo je pohledný fešák, který si začal s Agátou. Slovák Andrej pracuje již osm let na chirurgii v Ústřední vojenské nemocnici v pražských Střešovicích. Zároveň osm měsíců působí jako lékař ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady a je vedený jako odborný asistent na 3. Lékařské fakultě Univerzity Karlovy.

„Zase to nevyšlo”

Po osmi měsících však přišlo vytřízlivění a jejich vztah skončil. Ano, s Andrejem už netvoříme pár. Mrzí mě, že to nevyšlo, ale přijde mi lepší nefungující vztah ukončit než udržovat jen proto, abych nebyla sama, nebo aby se neříkalo, že to Agátě 'zase' nevyšlo,” řekla pro Super.cz Agáta.

Nutno podotknout, že Agáta za posledních pár let vystřídala již pěknou řádku mužů. Vážnější vztahy prožila s bývalým americkým fotbalistou Mirkem Dopitou a s hercem Jakubem Prachařem. Následně však přišly na řadu krátké románky. Nutno zmínit například makléře Zdeňka Turka, kameramana a fotografa Marka Niessnera, producenta Tomáše Sobolu, truhláře a účastníka Survivoru Adama Raitera nebo podnikatele Jana Loskota.

Kdo nakonec získá její srdce a zůstane s ní déle než pár měsíců, to je ve hvězdách.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy