Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Reprezentaci úvod ME v malém fotbale nevyšel, proti Francii ztratila v nastavení výhru

Čeští reprezentanti v malém fotbale odstartovali cestu za obhajobou titulu mistrů Evropy remízou 1:1 s Francií. Svěřenci Stanislava Bejdy vedli v košické Steel Areně od 41. minuty po hlavičce Jindřicha Novotného, v nastaveném čase ale po krásné individuální akci vyrovnal Skander Schiaib. V druhém utkání čeká úřadující šampiony už v neděli od 16:55 Moldavsko, přímý přenos sledujte na ČT sport a webu ctsport.cz.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Česko - Francie

"Myslím si, že nám scházely přesnější balony, rychlejší přechod a důraz v zakončení," uvedl po zápase střelec jediné branky Novotný.

Závěrečné minuty odchytal brněnský gólman Dominik Kunický, který vystřídal zraněnou jedničku Ondřeje Bíra. A právě v čase nastaveném kvůli výměně brankářů Francouzi udeřili.

"Remízu přijímáme těžce, chtěli jsme vyhrát, bohužel se nám to nepovedlo. Bod bereme, ale tři by byly samozřejmě lepší," dodal útočník pražského Staropramenu.

Česko – Francie 1:1 (0:0)

Branky: 41. Novotný – 50.+1. Schiaib. ŽK: Hakl, Pospiš, Mařík – Trabelsi.

Sestava Česka: Bíro (Kunický) – Macko, Jelínek, Presl, Doubravský, Pospiš – Hakl, Verner, Paděra, Mařík, Sodoma – Rosůlek, Novotný.

Ostatní výsledky:

Skupina A: Itálie - Polsko 1:4, Slovensko - Belgie 2:0

Skupina B: Rumunsko - Ázerbajdžán 2:0, Španělsko - Albánie 0:0

Skupina C: Bulharsko - Rakousko 4:1

Skupina D: Maďarsko - Portugalsko 5:0

Skupina E: Srbsko - Moldavsko 1:1

Skupina F: Anglie - Izrael 2:1

Zdroj
malyfotbal.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články